Κατερίνα Καινούργιου: Ξεκίνησε πάλι την σκληρή προπόνηση μετά το μαγικό της ταξίδι στο Βέλγιο! Video

Μπορεί η καθημερινότητά της να είναι απαιτητική, αφού για τις ανάγκες της εκπομπής της ξυπνάει αρκετά νωρίς το πρωί, όμως αυτό δεν φαίνεται να την πτοεί. Ο λόγος για την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της. Τόσο τα επαγγελματικά της όσο και τα προσωπικά της πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο και έτσι η παρουσιάστρια έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη.

Η Κατερίνα έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Νάσου Αναστασόπουλου καθώς έχει όλα όσα είχε ονειρευτεί. Δεδομένου ότι ο σύντροφός της ζει στο εξωτερικό, όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στα οικονομικά, η ξανθιά παρουσιάστρια ταξιδεύει πολύ συχνά, ώστε να βρίσκεται στο πλευρό του. Το Σαββατοκύριακο μάλιστα βρέθηκε στην μαγική πόλη Brugge του Βελγίου και οι δυο τους πέρασαν υπέροχες στιγμές!

Ωστόσο, αυτή η εβδομάδα ξεκίνησε δυναμικά για την Κατερίνα, καθώς αποφάσισε να ξεκινήσει πάλι την καθημερινή γυμναστική. Η παρουσιάστρια του Open Tv διαθέτει άψογες αναλογίες, όμως δεν επαναπαύεται στιγμή σε αυτό. Μόλις ολοκληρώθηκε η εκπομπή της… έφυγε για pilates!

Δες το βίντεο:

Read More

And More