Κατερίνα Καινούργιου: Ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές της από την Κεφαλλονιά! [pics]

Μετά από μια επιτυχημένη σεζόν στο Open Beyond, που είδε την εκπομπή της “Ευτυχείτε” να σημειώνει αρκετά υψηλά νούμερα τηλεθέασης, η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται σε διακοπές. Η ξανθιά παρουσιάστρια, λίγες μέρες μετά το φινάλε της για την φετινή σεζόν, έφτιαξε τις βαλίτσες της και έφυγε για… Ιόνιο. Συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πώς βρίσκεται στην Κεφαλλονιά και απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές, μακριά από το άγχος της καθημερινότητας στην πρωτεύουσα.

Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκουράζεται και γεμίζει τις μπαταρίες της, προκειμένου να επιστρέψει, τέλη Αυγούστου, στα επαγγελματικά της καθήκοντα ανανεωμένη και με ακόμα περισσότερη όρεξη για δουλειά. Οι μέρες της περνούν με βουτιές στις παραλίες του νησιού, αλλά και στην πισίνα του δωματίου όπου διαμένει, αρκετή ηλιοθεραπεία προκειμένου να αποκτήσει εξωτικό μαύρισμα, βόλτες με σκάφος στα καταγάλανα νερά του Ιουνίου, αλλά και περιπάτους στα σοκάκια του νησιού, εξερευνώντας τις ομορφιές του τόπου.

Η παρουσιάστρια, ως λάτρης των social media, δεν σταματά να μοιράζεται με τους followers της φωτογραφίες από τα μέρη που επισκέπτεται και τα εντυπωσιακά τοπία που αντικρίζει. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν έχει αποκαλύψει ποιος βρίσκεται μαζί της σ’ αυτό το ταξίδι, αφού δεν έχε δημοσιεύσει κάποιο στιγμιότυπο που να απεικονίζεται κάποιος άλλος εκτός από εκείνη.

Δες τις φωτογραφίες:

Η Κατερίνα Καινούργιου απολαμβάνει τις διακοπές της και εντυπωσιάζει όπου εμφανιστεί φορώντας το μαγιό της.

Read More

And More