Κατερίνα Καινούργιου: Ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο με τον πιο δυναμικό τρόπο! [pics]

Κατερίνα Καινούργιου: Ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο με τον πιο δυναμικό τρόπο! [pics] | tlife.gr

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και η Κατερίνα Καινούργιου το γνωρίζει πολύ καλά αυτό. Μπορεί σε λιγότερο από 4 μήνες οι παραλίες της χώρας μας να αρχίζουν να γεμίζουν από λουόμενους, όμως η κακοκαιρία των ημερών δεν μας αφήνει να το σκεφτούμε. Η οικοδέσποινα του «Ευτυχείτε» το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να γυμνάζεται με συνέπεια, καθώς πέρα από το γεγονός ότι κάνει καλό στο σώμα της, την γεμίζει ενέργεια για να αντιμετωπίσει τις απαιτήσεις της υπόλοιπης ημέρας.

Ακόμα και αν διαθέτει άψογες αναλογίες, η παρουσιάστρια δεν επαναπαύεται σε αυτό και φροντίζει να βρίσκει μέσα στην εβδομάδα χρόνο για γυμναστική.  Αυτή την περίοδο προτεραιότητες της Κατερίνας αποτελούν τόσο η δουλειά της όσο και η σωματική και ψυχική φροντίδα του εαυτού της.

Το Σαββατοκύριακο η Κατερίνα δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις που να τη δεσμεύουν και έτσι μπορεί να περάσει τις μέρες της όπως ακριβώς επιθυμεί. Το πρωί του Σαββάτου λοιπόν, βρέθηκε στο αγαπημένο της γυμναστήριο ξεκινώντας τη μέρα της με άσκηση. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δες τις φωτογραφίες:

READ more