Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε για την τελευταία ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου – «Είναι στα καλά του;»

Την έντονη αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου προκάλεσε η τελευταία ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου, σύμφωνα με την οποία η κίνηση του πρωθυπουργού να ακυρώσει τις παρελάσεις λόγω του εθνικού πένθους για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά ήταν λάθος και πως στην πραγματικότητα πίσω από αυτή την απόφαση κρύβεται η επιθυμία εξάλειψης της εθνικής μας ταυτότητας.

Αφού λοιπόν προβλήθηκε ολόκληρη η ανάρτηση του μουσικού, η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε.

«Είναι με τα καλά του ο Γρηγόρης Πετράκο; Φταίμε και εμείς όλοι και όλα τα κανάλια που το προβάλλουμε γιατί μπορεί και ο ίδιος να αρέσκεται στην προβολή. Αλλά είναι δυνατόν όταν μια γυναίκα έχει πεθάνει από αυτή την παλιοαρρώστια σε ηλικία 56 ετών, μια γυναίκα που μίλησε ανοιχτά για όλο αυτό που αντιμετώπιζε με την υγεία της όλα αυτά τα χρόνια… Η γυναίκα αυτή είναι ένα σύμβολο που άσχετα με το αν συμφωνείς με τις πολιτικές της πεποιθήσεις χτυπήθηκε από τον καρκίνο, όλη της η οικογένεια. Για μένα ο πρωθυπουργός έκανε την ωραιότερη κίνηση» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Τι σχέση έχει η παρέλαση να συνδεθεί με και να γίνει προς τιμήν της; Καμία σχέση. Σου λέει λόγω εθνικού πένθους αναβάλλεται η παρέλαση. Τι πάει να πει ότι πάει να σβήσουν την εθνική μας ταυτότητα; Τι είναι αυτά που λέει ρε παιδιά; Τι ακούει σπίτι; Τον πήραμε τηλέφωνο και τον καλέσαμε να έρθει στην εκπομπή για έναν λόγο, για να μας πει ποια είναι η λογική του. Ήθελα να κάτσει απέναντί μου για να του πω΄, “Βρε συ Γρηγόρη μου έχεις γυναίκα, έχεις κόρες.

Δε σε συγκινεί, δεν ανατριχιάζεις, δε συγκλονίζεσαι που μια γυναίκα δίνει χρόνια αυτή τη μάχη, μια πολιτικός που έχει μιλήσει δημόσια για το πρόβλημά της πεθαίνει από αυτό; Αυτή τη στιγμή είναι σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της και πάνε γυναίκες που δεν την ξέρουν μόνο και μόνο επειδή παλεύουν με αυτό το τέρας και έχουν ταυτιστεί. Είναι σοκαριστικό όλο» κατέληξε σε αρκετά έντονο ύφος η Κατερίνα Καινούργιου.

Read More

And More