Κατερίνα Καινούργιου: Μαγευτικό Σαββατοκύριακο στη Σαντορίνη με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη (pics)

Περίπου ενάμιση χρόνο σχέσης μετρούν η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Η ξανθιά παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας μπορεί τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους να κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό τη σχέση τους, όμως, πλέον, δεν έχουν κανένα λόγο να την κρύψουν. Σίγουροι για τα συναισθήματά τους, οι δυο τους πορεύονται μαζί και χαίρονται κάθε στιγμή της κοινής πορείας τους.

Μπορεί η καθημερινότητά τους να είναι έντονη και γεμάτη υποχρεώσεις, όμως τα Σαββατοκύριακα η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης αφήνουν τις δουλειές στην άκρη και απολαμβάνουν τον έρωτά τους. Αυτή τη φορά, λοιπόν, το ζευγάρι επέλεξε να κλείσει την εβδομάδα του με τον πιο όμορφο τρόπο και έτσι την Παρασκευή το μεσημέρι ταξίδεψε στη μαγευτική Σαντορίνη. Οι δυο τους χάρηκαν τις βόλτες τους στα γραφικά σοκάκια του νησιού και επισκέφτηκαν τα αγαπημένα τους στέκια για φαγητό.

Τόσο η Κατερίνα Καινούργιου όσο και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης αγαπούν ιδιαίτερα το συγκεκριμένο νησί των Κυκλάδων, συνεπώς ταξιδεύουν εκεί με κάθε ευκαιρία. Την αποκάλυψη της ρομαντικής απόδρασης έκανε η παρουσιάστρια δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διάφορες φωτογραφίες από το ταξίδι τους.

Δες φωτογραφίες:

Μετά από ένα Σαββατοκύριακο στο νησί, το ζευγάρι επέστρεψε ανανεωμένο στην πρωτεύουσα.

 

Read More

And More