Κατερίνα Καινούργιου – Νάσος Αναστασόπουλος: Οι τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις λίγο πριν τον χωρισμό [pics]

Για πολλούς αποτελούσαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, ωστόσο οι δυο τους δεν κατάφεραν να κρατήσουν τον έρωτά τους αναλλοίωτο στο πέρασμα του χρόνου και έτσι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ο λόγος για την Κατερίνα Καινούργιου και τον Νάσο Αναστασόπουλο, οι οποίοι μετά από αρκετούς μήνες σχέσης και στιγμές ευτυχίας, έβαλαν τελεία στην κοινή τους πορεία.

Τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο οικονομολόγος μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τίποτα για τη σχέση τους. Ωστόσο, ο ένας έχει κάνει unfollow τον άλλον στο Instagram και με τις κοινές τους φωτογραφίες να αποτελούν πια παρελθόν. Η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά μετά από καιρό είδαμε την οικοδέσποινα του “Ευτυχείτε” να λάμπει από ευτυχία και να ταξιδεύει σχεδόν κάθε εβδομάδα στο εξωτερικό, προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό του συντρόφου της.

Οι γιορτές που πέρασαν τους βρήκαν μαζί τόσο στο Παρίσι όσο και στην Ελλάδα. Ο Νάσος έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και ταξίδεψε στην πρωτεύουσα, ώστε να περάσει την Πρωτοχρονιά μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Το ζευγάρι δεν σταμάτησε να βγαίνει, να διασκεδάζει και να απολαμβάνει τον έρωτά του αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Το TLIFE συγκέντρωσε τις φωτογραφίες από τις δύο τελευταίες, βραδινές εξόδους του ζευγαριού, στις οποίες φαίνονται full in love και οι οποίες δεν προμήνυαν με τίποτα το τέλος της σχέσης τους.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More