Κατερίνα Καινούργιου – Νάσος Αναστασόπουλος: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ στην Πόλη του Φωτός [pics]

Αναμφισβήτητα πρόκειται για τα πιο όμορφα Χριστούγεννα της ζωής τους! Η Κατερίνα Καινούργιου είναι πιο ερωτευμένη και ευτυχισμένη από ποτέ! Η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά βλέπουμε την γνωστή παρουσιάστρια να μοιράζεται στα social media στιγμές από την προσωπική της ζωή και ειδικότερα με τον σύντροφό της, Νάσο Αναστασόπουλου.

Μπορεί η Κατερίνα φέτος να “απαρνήθηκε” την οικογένειά της και τις διακοπές μαζί τους, όμως φαίνεται ότι υπήρχε σημαντικός λόγος. Η παρουσιάστρια του Open Beyond έχει μεγάλη αδυναμία στους γονείς της και τον αδερφό της και όση δουλειά και να έχει μέσα στην ημέρα της, πάντα θα βρει χρόνο για εκείνους. Ωστόσο, φέτος προτίμησε να ταξιδέψει μέχρι την Γαλλική πρωτεύουσα και να περάσει τις γιορτές στο πλευρό του αγαπημένου της.

Το ζευγάρι δεν έχει σταματήσει να κάνει βόλτες στους στολισμένους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας, να επισκέπτεται τα πιο γνωστά αξιοθέατα και να γεύεται γαλλικές λιχουδιές. Δεδομένου ότι ο Νάσος έχει αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν είναι εύκολο να βρίσκονται πολύ συχνά. Όταν όμως είναι μαζί, είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό δεν σταματούν να απολαμβάνουν ο ένας την συντροφιά του άλλου και να ζουν μαγικές στιγμές.

Η όμορφη Κατερίνα δεν έχει σταματήσει στιγμή να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram στιγμιότυπα από το ταξίδι της και να μας δείχνει πόσο χαρούμενη είναι για το μοναδικό παραμύθι που ζει.

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More