Κατερίνα Καινούργιου – Νάσος Αναστασόπουλος: Χριστούγεννα στο Παρίσι!

Η πιο μαγική εποχή του χρόνου έφτασε και η Κατερίνα Καινούργιου ανυπομονεί να περάσει τα φετινά Χριστούγεννα με τον αγαπημένο της. Η γνωστή παρουσιάστρια έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πλευρό του Νάσου Αναστασόπουλου και απολαμβάνει την κάθε στιγμή που περνά μαζί του. Ο γοητευτικός άντρας, ο οποίος δραστηριοποιείται στα οικονομικά και μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα στην Αθήνα και το Λονδίνο, φαίνεται ότι σε κάθε ευκαιρία είναι στο πλευρό της Κατερίνας και το αποδεικνύει με πράξεις.

Μετά την έκπληξη του Νάσου στην ονομαστική εορτή της παρουσιάστριας την περασμένη Κυριακή, η Κατερίνα αποδέχθηκε με χαρά τη χριστουγεννιάτικη πρόταση του αγαπημένου της, ένα ρομαντικό ταξίδι στο Παρίσι! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News, το ερωτευμένο ζευγάρι πρόκειται να ταξιδέψει για την Πόλη του Φωτός και να περάσει μαζί τα Χριστούγεννα. Άλλωστε, η γαλλική πρωτεύουσα είναι από τους αγαπημένους τους προορισμούς και έτσι τα εισιτήρια κλείστηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη.

Σύμφωνα με το φιλικό τους περιβάλλον, αυτός ο έρωτας οδεύει από το καλό στο καλύτερο και, παρόλο που κανείς από τους δύο δεν βιάζεται για το επόμενο βήμα, οι περισσότεροι πιστεύουν ότι η επισημοποίηση θα έρθει πολύ σύντομα. Η επικοινωνία μεταξύ τους είναι άριστη και τα κοινά τους σημεία πολύ περισσότερα από όσα νόμιζαν αρχικά.

Read More

And More