Κατερίνα Καινούργιου: Νέες φωτογραφίες από το πάρτι των γενεθλίων της!

Στις αρχές του μήνα η Κατερίνα Καινούργιου είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε με δυο τούρτες υπερπαραγωγή. Τα κεράκια της μίας τα έσβησε στο πλατό και της επόμενης στο πάρτι έκπληξη που της ετοίμασαν, στη Γλυφάδα. Το birthday girl, που γεννήθηκε ανήμερα της Πρωτομαγιάς έκλεισε τα 32 του χρόνια και γιόρτασε τόσο με τους συνεργάτες της στην εκπομπή του E “Φτιάξε καφέ να στα πω”, όσο και με τους φίλους της. Από το πλευρό της όμως δεν έλειπε και ο αδερφός της, Πάνος Καινούργιος.

Οι δυο τούρτες της ήταν φυσικά 3D σε ροζ χρώμα και η Κατερίνα δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση και τον ενθουσιασμό της. Μαζί ήταν όλοι οι συνεργάτες της εκπομπής και η κολλητή της φίλη. Ντυμένη με παστέλ χρώματα και φλοράλ σακάκι, έμοιαζε απόλυτα με κορίτσι του Μάη και συγκινήθηκε πολύ.

Στο Instagram της έγραψε όταν ανέβασε την τούρτα της: “Σήμερα νιώθω πραγματικά ευτυχισμένη γιατί σήμερα κατάλαβα ότι, ό, τι και να συμβαίνει, στη ζωή μου υπάρχουν άνθρωποι να γεμίζουν την καρδιά μου και την ψυχή μου μόνο και μόνο με την παρουσία τους και τις ευχές τους… Αν το έχετε νιώσει και ‘σεις, χαμογελάστε γιατί απλά είστε τυχεροί … Σ’ ευχαριστώ Θεέ μου για όλα αυτά που μου χαρίζεις καθημερινά … σας ευχαριστώ όλους για τις υπέροχες ευχές σας”

Read More

And More