Κατερίνα Καινούργιου: «Νιώθω ευλογημένη» – Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε από την βάφτιση που έγινε νονά

Με μια τρυφερή ανάρτηση στο instagram, η Κατερίνα Καινούργιου μοιράζεται τη χαρά της για την τελετή βάφτισης στην οποία και έγινε νονά, χθες Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου.

Η παρουσιάστρια του Alpha, βάφτισε την κόρη της στενής της συνεργάτιδας, προσωπικής της φωτογράφου Πωλίνας Νιάρχου και του συζύγου της, γνωστού πολιτικού μηχανικού Λακωνίας, Νίκου Κατσιαδράμη – Δες ΕΔΩ αποκλειστικές φωτογραφίες του TLIFE από την βάφτιση.

Το βράδυ της Κυριακής 1 Οκτωβρίου η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε φωτογραφίες από την βάφτιση γράφοντας στο instagram: «Η ΝΟΝΑ…είναι μια μαγική έννοια… Αν δεις την ουσία θα καταλάβεις πως είσαι από τους πιο τυχερούς ανθρώπους…Θα το καταλάβεις από την πληρότητα που θα νιώθεις ακούγοντας το παιδί να σε φωνάζει νονά.

Θα το καταλαβαίνεις καθώς θα το βλέπεις να μεγαλώνει και θα πλημμυρίζεις από περηφάνια σε κάθε του κίνηση… Αισθάνεσαι απεριόριστη χαρά και ταυτόχρονα αγνή υπερηφάνεια… Πωλινάκι μου κ Νίκο …σας ευχαριστώ που μου κάνατε την τιμή να γίνω η νονά της …υπεροχής Αριάδνης !!
Νιώθω ευλογημένη που βίωσα ξανά αυτό το μυστήριο», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου. 

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: instagram

 

Read More

And More