Κατερίνα Καινούργιου: “Ο Φίλιππος είναι ξεχωριστός, είναι ο άντρας που θέλω να συνεχίσω τη ζωή μου μαζί του”

Η Κατερίνα Καινούργιου φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του επετειακού τεύχους του ΟΚ! και μιλώντας στη Σόνια Καζόνι αναφέρεται στη σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη που σε λίγο χρόνο κλείνουν δυο χρόνια κοινής πορείας αποκαλύπτοντας πως αντέδρασε εκείνος στην επίθεση που δέχτηκε της τελευταίες ημέρες.

“Κλείνουμε δύο χρόνια σε λίγο καιρό (…) Επειδή την έχω πατήσει με δηλώσεις που μπορεί να έχω κάνει στο παρελθόν για σχέσεις που είχα τότε –και ήταν εν τέλει αδύναμες–νιώθω την ανάγκη να προστατεύσω την προσωπική μου ζωή. Ο Φίλιππος είναι για μένα ο πιο ξεχωριστός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Σε εκείνον βρήκα όλα όσα ονειρευόμουν. Έχει μια ευγένεια ψυχής που με ισορροπεί. Τον θαυμάζω και τον αγαπώ. Είμαι πολύ ρομαντική, δεν σου κρύβω, και νιώθω πως θέλω ο Φίλιππος να είναι ο άντρας που θα συνεχίσω τη ζωή μου μαζί του. Έτσι το σκέφτομαι, αλλά δεν ξέρεις ποτέ τι σου επιφυλάσσει το αύριο” εξομολογείται η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο σύντροφός της ήταν δίπλα της όταν μπήκε στο “στόχαστρο” τις τελευταίες μέρες;

“Ο Φίλιππος είναι σε όλα δίπλα μου. Και είναι η φωνή της λογικής. Αυτό το αγαπώ σε εκείνον γιατί ξέρει να βάζει πάντα τα πράγματα στην κανονική τους διάσταση και με ηρεμεί».

Πώς δηλώνει ότι είναι σαν σύντροφος χαλαρή ή καταπιεστική κάποιες φορές;

“Γι’ αυτό καλύτερα να απευθυνθείς στον ίδιο. Έχω κι εγώ περιέργεια τι θα απαντήσει!”

Όσο για το όνειρο να κάνει τη δική της εικογένεια αναφέρει, “Θέλω να δημιουργήσω οικογένεια. Τώρα, αν θα αποκτήσω παιδί του χρόνου ή σε πέντε χρόνια, δεν μπορώ να το ξέρω, ούτε θα πιέσω κάποια κατάσταση, γιατί η αληθινή ευτυχία έρχεται μόνο αβίαστα. Όμως θέλω να είμαι και ρεαλίστρια. Είμαι σχεδόν 36 ετών και όσο και αν έχει προοδεύσει η επιστήμη, θα ήθελα μέχρι μια ηλικία να έχω γίνει μητέρα, γιατί αν καθυστερήσω, ενδεχομένως θα δυσκολευτώ. Από την άλλη, προφανώς δεν έχω βάλει κάποιο χρονόμετρο. Το να αποκτήσεις ένα παιδί είναι και θέλημα Θεού”.

Ωστόσο η Κατερίνα Καινούργιου δε διστάσει να αναφερθεί και στη σχέση της με τον χρόνο.

“Κάθε ηλικία έχει τη μαγεία της. Το λέω και εγώ σε νέα κορίτσια που με ρωτάνε. Ας μη βιάζονται. Θα έρθει η στιγμή που θα βαφτούν, θα βάλουν τακούνια, θα ξενυχτήσουν, θα φιληθούν, θα κάνουν σεξ. Όλα έρχονται στην ώρα τους. Με την ωριμότητα των 35, έχω καταλάβει πως είναι σημαντικό να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή” ομολογεί σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, μιλώντας για το γεγονός ότι μεγάλωσε σε ένα αυστηρό οικογενειακό περιβάλλον και είχε την πρώτη ολοκληρωμένη της σχέση στα 22.

Read More

And More