Κατερίνα Καινούργιου: Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης της έκανε δώρο το πορτραίτο της! Φωτογραφία

Ενα ιδιαίτερο και μοναδικό  δώρο έκανε στην Κατερίνα Καινούργιου ο σύντροφός της επιχειρηματίας Φίλιππος Τσαγκρίδης!  Πρόκειται για  ένα πορτραίτο διά χειρός του γνωστού καλλιτέχνη Παναγιώτη Λουκά!

Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα Secret και η Σάσα Σταμάτη, ο εφοπλιστής λατρεύει την Τέχνη, είναι συλλέκτης έργων, παρακολουθεί τις εξελίξεις και τις τάσεις και είναι γνώστης διάσημων καλλιτεχνών παγκοσμίως. «Ομως το τελευταίο διάστημα έχει ξεχωρίσει, μεταξύ άλλων, και έναν Ελληνα καλλιτέχνη, που δεν είναι άλλος από τον Παναγιώτη Λουκά», σχολιάζουν οι ίδιες πηγές. Ετσι παρήγγειλε από εκείνον να φτιάξει μία προσωπογραφία για την Κατερίνα Καινούργιου

Οπως σχολιάζουν οι γνωρίζοντες την τεχνοτροπία του, τα ζωγραφικά έργα του Λουκά χαρακτηρίζονται στην πλειονότητά τους από τις αινιγματικές θεματικές και το θορυβώδες γέμισμα της επιφάνειάς τους και υποστηρίζουν μια παραστατική γλώσσα, όπου ο ρεαλισμός και η φαντασία έρχονται σε έναν αναπάντεχο διάλογο.

Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της με το δώρο και, εντυπωσιασμένη από το αποτέλεσμα, είχε «ανεβάσει» το έργο πριν από λίγες μέρες στα social media, χωρίς όμως να δώσει λεπτομέρειες από πού προερχόταν.

O Φίλιππος-Αλέξανδρος είναι γιος του Στέφανου Τσαγκρίδη και της Ειρήνης Παναγοπούλου, εγγονός του Περικλή Παναγόπουλου, του θεμελιωτή της σύγχρονης ελληνικής ακτοπλοΐας, που έφυγε από τη ζωή στις 5 Φεβρουαρίου 2019 και το όνομα του οποίου ακούστηκε έντονα όταν απήχθη το 2009. Ο γοητευτικός εφοπλιστής ακολουθεί την παράδοση της οικογένειας, καθώς ασχολείται με τα ναυτιλιακά, μετά τις σπουδές του στην Καλιφόρνια. Μάλιστα, η σχέση του με την Κατερίνα Καινούργιου δείχνει να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, με τους δύο να έχουν καταφέρει να διατηρήσουν χαμηλούς τόνους. Σημειώνεται πως το 2020 τους βρήκε σε εξωτικό προορισμό.

Read More

And More