Κατερίνα Καινούργιου: Ο χωρισμός της είναι οριστικός και τον επιβεβαίωσε δημόσια στενός φίλος της!

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ξανά single και αυτό είναι επίσημο. Η παρουσιάστρια χώρισε οριστικά, όπως όλα δείχνουν, από τον Νάσο Αναστασόπουλο, με τον οποίο έζησε έναν δυνατό έρωτα που κράτησε μόνο μερικούς μήνες. Μπορεί στις στις αρχές Ιανουαρίου να διέψευδε τις φήμες χωρισμού, ωστόσο, η ζωή φαίνεται πώς είχε άλλα σχέδια για εκείνη.

Πλέον, η οικοδέσποινα της εκπομπής “Ευτυχείτε” είναι ελεύθερη κι ωραία. Μπορεί πριν μερικές μέρες να έκανε ξανά follow στο Instagram τον πρώην σύντροφό της, κάνοντας πολλούς να μιλούν για επανασύνδεση,  ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού η ίδια η Κατερίνα αποκάλυψε on air για τη σχέση της: «Μου τελείωσε».

Το βράδυ του Σαββάτου, μάλιστα, στενός φίλος της παρουσιάστριας επιβεβαίωσε, μέσω Instagram, τον χωρισμό της. Ο λόγος για τον Χάρη Σιανίδη, ο οποίος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μια φωτογραφία που έβγαλε με την Κατερίνα Καινούργιου και την Χριστίνα Στεφανίδη σε βραδινή τους έξοδο, σχολιάζοντας με νόημα στη λεζάντα που την συνόδευε: «Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ……! Εξαιρείται το Χριστινάκι μας φυσικά».

Read More

And More