Κατερίνα Καινούργιου: Οι φήμες χωρισμού, η διάψευση και τα σχέδια γάμου!

Η Κατερίνα Καινούργιου αναμφισβήτητα διανύει μια υπέροχη φάση στη ζωή της, καθώς όλα τα επίπεδα της ζωής της πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Η σχέση της με τον Νάσσο Αναστασόπουλο συνεχώς δυναμώνει και η απόσταση που τους χωρίζει φαίνεται να μην αποτελεί εμπόδιο για το όμορφο ζευγάρι.

Τον τελευταίο καιρό κάποια δημοσιεύματα θέλουν την οικοδέσποινα του “Ευτυχείτε” να παντρεύετε τον άνδρα που της άλλαξε την ζωή, ενώ κάποια άλλα κάνουν λόγο για γκρίζα σύννεφα στη σχέση τους λόγω της απόστασης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της “Real” κανένα από τα δύο σενάρια δεν ισχύει, καθώς το ζευγάρι είναι ευτυχισμένο και ο έρωτάς του δυναμώνει συνεχώς στο πέρασμα του χρόνου.

Η ίδια φαίνεται να δηλώνει σε ανθρώπους του περιβάλλοντός της ότι είναι μια χαρά με τον Νάσο και τίποτα δεν έχει παγώσει  μεταξύ τους αλλά ούτε υπάρχουν γκρίζα σύννεφα ανάμεσά τους. Βρίσκονται σε μια υπέροχη σχέση και όσα ακούγονται για ραγισμένο γυαλί δεν έχουν καμία απολύτως υπόσταση. Παράλληλα, η όμορφη Κατερίνα διαψεύδει και τα σενάρια γάμου, αφού ούτε πρόταση γάμου έχει δεχτεί, ούτε σκέφτονται -για την ώρα τουλάχιστον- να επισημοποιήσουν τον δεσμό τους.

Και οι δύο είναι αφοσιωμένοι στην δουλειά τους, καθώς είναι κάτι που τους ευχαριστεί και τους γεμίζει. Τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο οικονομολόγος δουλεύουν σκληρά και δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό. Απόλαυσαν τις διακοπές των Χριστουγέννων στο Παρίσι, το οποίο λατρεύουν, και τώρα μετρούν αντίστροφα για την επόμενη εξόρμησή τους.

 

Read More

And More