Κατερίνα Καινούργιου: Οι ξέγνοιαστες στιγμές στις Κυκλάδες με το αγόρι της συνεχίζονται! [pics,vid]

Μπορεί να… άργησε λίγες μέρες, ωστόσο η Κατερίνα Καινούργιου τα κατάφερε και επιτέλους απέδρασε από την Αθήνα και ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές! Η αγαπημένη παρουσιάστρια είχε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη σεζόν, με την εκπομπή της Ευτυχείτε να σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης και το σίγουρο είναι ότι της αξίζουν διακοπές! Πρώτος προορισμός ήταν τα Κουφονήσια, ενώ τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στην όμορφη Κέρο.

Αφορμή για το καλοκαιρινό αυτό ταξίδι ήταν ένα project του Μουσείο Κυκλαδιτικής Τέχνης, στο οποίο οι φίλοι του μουσείου ταξιδεύουν σε κάποιο νησί των Κυκλάδων με αρχαιολογικό ενδιαφέρον, με σκοπό να στηρίξουν αποτελεσματικά τα κοινωνικά και εκπαιδευτικά προγράμματα του Μουσείου. Βλέπεις, ο σύντροφός της Φίλιππος Τσαγκρίδης είναι λάτρης της τέχνης και μέσω εκείνου, η Κατερίνα Καινούργιου έχει ανοίξει νέους και ενδιαφέροντες ορίζοντες.

Δεύτερος προορισμός – μετά τα Κουφονήσια –  είναι η Κέρος, όπου η όμορφη παρουσιάστρια απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, ενώ παράλληλα μαθαίνει νέα πράγματα για την ιστορία του νησιού. Η Κατερίνα Καινούργιου έχει μαγευτεί από τις ομορφιές της Κέρου και περνάει υπέροχα με το αγόρι της!

Δες στιγμιότυπα:

Read More

And More