Κατερίνα Καινούργιου: Παραδέχεται δημόσια τους ενδοιασμούς που είχε για τη νέα της εκπομπή

Ήταν 2 Ιουλίου όταν η Κατερίνα Καινούργιου έριχνε “αυλαία¨ με το ¨Ευτυχείτε¨ μετά από μια πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν. Η παρουσιάστρια στην τελευταία της εκπομπή είχε εμφανιστεί αρκετά συγκινημένη ευχαριστώντας κοινό και συνεργάτες καθώς και τον τηλεοπτικό σταθμό Open για τη στήριξη που της παρείχε όλα αυτά τα χρόνια.

Οι φήμες ωστόσο για την τηλεοπτική της μεταγραφή είχαν ξεκινήσει αρκετό καιρό νωρίτερα με την ίδια να αποφεύγει να κάνει την οποιαδήποτε αναφορά για το συγκεκριμένο θέμα. Η επιστροφή της στον Alpha ήταν κάτι σαν κοινό μυστικό το οποίο επιβεβαιώθηκε λίγες ημέρες πριν μέσω επίσημης ανακοίνωσης του καναλιού.

Η Κατερίνα Καινούργιου τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα δίνει καθημερινά ραντεβού με τους τηλεθεατές της στις 10.00 π.μ ενώ η εκπομπή της θα έχει τίτλο “Super Κατερίνα¨. O τίτλος της εκπομπής της φυσικά δεν πέρασε ασχολίαστος από τους χρήστες του twitter με έναν από αυτούς να γράφει:

“Aγαπημένη ΚατΚεν, δε σου άρεσε το “Φτιάξε καφέ”, δε σου άρεσε το “Ευτυχείτε” αλλά το Σούπερ Κατερίνα, ναι! Ιδέα Κοκλώνη μοιάζει.. Αλλά πια, ποιος ασχολείται με τίτλους”. 

Φυσικά η Κατερίνα Καινούργιου που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media δε δίστασε να απαντήσει αναφέροντας για πρώτη φορά τους ενδοιασμούς που είχε.

“Αν σου πω πως και γι΄αυτό είχα ενδοιασμούς;” έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Read More

And More