Κατερίνα Καινούργιου: Πήγε με παρέα για καφέ και… αναστάτωσε τη Γλυφάδα με το καυτό σορτσάκι της! [pics]

Βόλτες στη λιακάδα, καφέ και φαγητό με παρέα περιλαμβάνει η… συνταγή της ευτυχίας για την Κατερίνα Καινούργιου, όπως φαίνεται και από το Σαββατοκύριακο που πέρασε μαζί με τους φίλους της στη Γλυφάδα! Η νεαρή παρουσιάστρια φόρεσε το πιο σέξι και κομψό σορτσάκι που διαθέτει στην γκαρνταρόμπα της και με ένα λαμπερό total black σύνολο καλωσόρισε την άνοιξη στα νότια προάστια με την κολλητή της!

Από νωρίς η Κατερίνα “ξεμύτισε” στους δρόμους της Γλυφάδας για shopping και chatting, συνοδευόμενη από την “επιστήθια” φίλη της, ενώ μετά από ένα μικρό περίπατο συνάντησαν την υπόλοιπη παρέα τους για μεσημεριανό γεύμα σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής. Με casual chic εμφάνιση, πολλή ενέργεια και φρέσκια διάθεση η γνωστή παρουσιάστρια του τηλεοπτικού σταθμού Έψιλον περιπλανήθηκε στην παραλιακή, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τις ανεβασμένες θερμοκρασίες!

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μια γυναίκα που προσέχει ιδιαίτερα την εμφάνισή της και αυτό αποδεικνύεται σε κάθε έξοδό της, όπου ο φακός την απαθανατίζει πάντοτε περιποιημένη και λαμπερή! Και αυτό το Σαββατοκύριακο, λοιπόν, η παρουσιάστρια “φόρεσε” το πιο μεγάλο χαμόγελό της και ευχαριστήθηκε την παρεΐστικη ατμόσφαιρα!

Read More

And More