Κατερίνα Καινούργιου: Πώς πέρασε την Ανάσταση και τις πρώτες ώρες των γενεθλίων της;

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει πολλούς λόγους να γιορτάζει. Είναι Πάσχα, είναι τα γενέθλιά της και Πρωτομαγιά. Και έτσι έκανε! Παρά τον πρόσφατο οδυνηρό χωρισμό της, η Κατερίνα συνεχίζει τη ζωή της με την στήριξη της οικογένειάς της και των φίλων της. Εισπράττει άλλωστε πολλή αγάπη από τον περίγυρό της (δες εδώ τι έκπληξη την περίμενε χτες).

Το βράδυ της Ανάστασης την βρήκε στο πατρικό της μαζί με την οικογένειά της και την καλή της φίλη Φωτεινή Πετρογιάννη, που είναι μαζί στην εκπομπή Λόγω Tivis. Η Κατερίνα τίμησε τα έθιμα της Ανάστασης αλλά καθώς αυτή συνέπεσε με τα γενέθλιά της, σύμφωνα με πληροφορίες, συνέχισε το εορταστικό σερί με φίλους σε γνωστό μαγαζί της Κηφισιάς. Με φίλους θα περάσει και τη σημερινή μέρα!

Η Κατερίνα ανέβασε μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της πατέρα, τον οποίο αποκάλεσε “άντρα της ζωής της”. Τι μήνυμα έστειλε για την Ανάσταση; “Αξία ..ανεκτίμητη!Καλή Ανάσταση σε ολους…εύχομαι το φως της Αναστάσης να φωτίζει τις ζωές μας… #myfamily #mydaddy #manofmylife #birthdayloading”


Η Φωτεινή Πετρογιάννη με τη σειρά της, ευχήθηκε για την Ανάσταση ανεβάζοντας μια πολύ αγαπησιάρικη φωτό από το σπίτι της Κατερίνας αγκαλιά με τον σκύλο της, τον Cookie!

Read More

And More