Κατερίνα Καινούργιου: Πού την “τσάκωσε” ο φωτογράφος του TLIFE; Φωτογραφίες

Η Κατερίνα Καινούργιου πέρασε ένα όμορφο καλοκαίρι με τον αγαπημένο της Φίλιππο Τσαγκρίδη, αλλά πλέον είναι στα γραφεία της στο Οpen, ετοιμοπόλεμη για τη νέα τηλεοπτική σεζόν! Η λαμπερή παρουσιάστρια περνάει πλέον τις περισσότερες ώρες της ημέρας στο κανάλι, σχεδιάζοντας μαζί με τους συνεργάτες της, την εκπομπή της, που κάνει πρεμιέρα στις 14 Σεπτεμβρίου!

Η Κατερίνα θα μας εύχεται ξανά “Ευτυχείτε” κάθε πρωί στις 9.50, έχοντας μαζί της τον Γρηγόρη Γκουντάρα, τον Νίκο Γεωργιάδη, τον Γιάννη Πουλόπουλο τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου, αλλά και μια ξεχωριστή ομάδα έμπειρων δημοσιογράφων! Ο Νίκος Κοκλώνης, μάλιστα, θα αναλάβει φέτος τη συμπαραγωγή της εκπομπής «Ευτυχείτε!».

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE, “τσάκωσε” την όμορφη παρουσιάστρια την ώρα που βγήκε από το γραφείο της, μετά από σύσκεψη με τους συνεργάτες της και εκείνη μας χάρισε το πιο γλυκό της χαμόγελο! Η Κατερίνα πάντα κομψή, εντυπωσίασε και με το black & white look της! Επέλεξε ένα μαύρο top με μαύρη ποδηλατική βερμούδα, λευκό πουκάμισο δεμένο στη μέση και λευκά sneakers!

Παρά το δύσκολο ανταγωνισμό όλα δείχνουν πως και φέτος η Κατερίνα και η ομάδα της θα πετύχουν το στόχο της υψηλής τηλεθέασης κάτι που κατάφεραν και πέρσι!

Read More

And More