Κατερίνα Καινούργιου: Ποζάρει στο πλευρό του Φίλιππου Τσαγκρίδη στο γάμο της Καίσαρη!

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης αποτελούν ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Η παρουσιάστρια του Open και ο γοητευτικός επιχειρηματίας μετρούν αρκετούς μήνες κοινής πορείας και έχουν κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένοι, αφού έχουν δημιουργήσει μια όμορφη και ήρεμη σχέση. Οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει αρκετές φορές μαζί.

Πρόσφατα, η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης έδωσαν το παρών στον λαμπερό γάμο της κόρης του Κώστα Καίσαρη, Αναστασίας, η οποία ένωσε τη ζωή της με τον αγαπημένο της, Thomas Persy. Το ζευγάρι παντρεύτηκε με καθολικό γάμο το απόγευμα της περασμένης Παρασκευή, ενώ μια μέρα μετά πραγματοποιήθηκε ο ορθόδοξος με πολλούς καλεσμένους της υψηλής κοινωνίας.

Ο φωτογραφικός φακός, λοιπόν, απαθανάτισε την οικοδέσποινα της εκπομπής “Ευτυχείτε” μαζί με τον σύντροφό της κατά τη διάρκεια της δεξίωσης στο Ελληνικό και συγκεκριμένα στους χώρους της παλιάς Αμερικάνικης Βάσης. Η Κατερίνα Καινούργιου ποζάρει χαμογελαστή στο πλευρό του και λάμπει από ευτυχία!

Δες τη φωτογραφία:

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης είναι μαζί και ευτυχισμένοι!

Φωτογραφία: Panoulis

Read More

And More