Κατερίνα Καινούργιου: Πρεμιέρα για το “Super Κατερίνα” – Η έκπληξη από τη γιαγιά της

Πρεμιέρα έκανε πριν λίγα λεπτά η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια που μετά από μια πολύ επιτυχημένη σεζόν μετακόμισε στον Alpha, επέστρεψε στο καθιερωμένο πρωινό ραντεβού της με τους τηλεθεατές με την “Super Κατερίνα” της.

Ανανεωμένη η παρουσιάστρια αλλά και με αρκετό άγχος μπήκε στο νέο της πλατό

“Το πιο όμορφο πλατό που έχω δει. Καλή σας ημέρα αγαπημένοι μου τηλεθεατές καλή σεζόν να έχουμε… Έχω την πολύ μεγάλη χαρά από σήμερα να σας καλωσορίζω στο νέο μου τηλεοπτικό σπίτι τον Alpha. Aπό αυτό το κανάλι, μπορεί να μην ξεκίνησα, αλλά αναδείχθηκα στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά και της Μαρίας Ηλιάκη και έγινα καλύτερη και κατάλαβα πόσο αγαπώ αυτό που κάνω…

Η αλήθεια είναι ότι μέσα σε αυτά τα πέντε χρόνια που πέρασαν άλλαξαν πολλά και ανυπομονώ να σας παρουσιάσω αυτά που έχουμε ετοιμάσει. Η εκπομπή ονομάζεται Super Κατερίνα, σε κάποιους μπορεί να θυμίζει το περιοδικό σε άλλους μια σουπερ ηρωίδα, σε καμία περίπτωση δεν είμαι εγώ Super αλλά έχουμε ετοιμάσει μια super εκπομπή” είπε εμφανώς συγκινημένη η Κατερίνα Καινούργιου και αμέσως μετά καλωσόρισε τους συνεργάτες της.

Λίγα λεπτά στην τηλεφωνική γραμμή ακούστηκε η γιαγιά της παρουσιάστριας στην οποία έχει τεράστια αδυναμία για να της ευχηθεί καλή επιτυχία.

Read More

And More