Κατερίνα Καινούργιου: Ριζικές αλλαγές στο πάνελ της εκπομπής της!

Τα… πάνω-κάτω αποφάσισε να φέρει φέτος στην εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου και για να ακριβολογώ τα πάνω-κάτω αποφάσισε να φέρει στο πάνελ της, μαζί φυσικά με την βοήθεια του Θέμη Μάλλη, ο οποίος ένα είναι σίγουρο. Ξέρει να στήνει εκπομπές, ξέρει να στήνει παρουσιάστριες, ξέρει ρε παιδί μου να λύνει ακόμα και τις πιο δύσκολες τηλεοπτικές εξισώσεις.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις αποκλειστικές πληροφορίες μου, μπορεί ο “Καφές” της Κατερίνας πέρσι να… φούσκωσε για τα καλά, μπορεί η εκπομπή να κατάφερε μετά από πολύ δουλειά και πολύ τρέξιμο να μεταμορφωθεί από αουτσάιντερ σε εν δυνάμει φαβορί, όμως, ο Θέμης ενόψει νέας τηλεοπτικής χρονιάς δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια, ούτε επαναπαύεται στις δάφνες του.

Από το πόστο του αρχισυντάκτη εννοείται πως πάντα προσπαθεί για το καλύτερο και ποτέ δεν είναι ευχαριστημένος με το μέτριο. Έτσι, μαζί με την Κατερίνα που ανήκει στην κατηγορία των τηλε-προσώπων εκείνων που ξέρουν να ακούν, αποφάσισαν αυτή την δεύτερη σεζόν στον αέρα του Epsilon να διορθώσουν ότι πέρσι δεν τους πήγε τέλεια, ή αν θες λατρεμένη να ανακατέψουν και πάλι την τηλεοπτική συνταγή που ακολούθησαν, έτσι ώστε να πετύχουν το τέλειο αποτέλεσμα. Τουλάχιστον, αυτός είναι ο στόχος τους.

Όλα αυτά ,λοιπόν, έχουν ως αποτέλεσμα, εκτός από κάποιες μικρές αλλαγές που θα επιχειρηθούν σε ότι έχει να με την θεματολογία, να υπάρξουν και θεαματικές αλλαγές στο πάνελ της εκπομπής.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που κατάφερα να συγκεντρώσω εκτός πάνελ μένει η Ειρήνη Γκανιάτσου, η οποία αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, στάθηκε κατώρερη των αρχικών τηλεοπτικών προσδοκιών που είχαν δημιουργηθεί γύρω από το όνομά της. Παρόλα αυτά η Ειρήνη δεν αποχωρεί από την εκπομπή, αλλά αποφασίστηκε να μείνει πίσω από τις κάμερες.

Μακριά από τον αέρα του “Καφέ” θα μείνει αρχικά και η Ανθή Βούλγαρη, η οποία παρά το γεγονός ότοι κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με το ρεπορτάζ της και με την συνολική στάση που κράτησε στον αέρα, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με την υγεία της και γι ΄αυτό ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό για το πότε ακριβώς θα είναι και πάλι σε θέση να βρεθεί στις τηλεοπτικές επάλξεις.

Ανοιχτό ,όμως, μένει και το τι θα γίνει με τον Μαρίνο Βυθούλκα, ο οποίος παραμένει στο δυναμικό της εκπομπής, όμως, δεν έχει αποφασιστεί για το αν θα βγαίνει στον αέρα σε καθημερινή βάση ή αν θα… μπαινοβγαίνει ανάλογα με το τι θέμα θα έχει να μας παρουσιάσει κάθε φορά.

Τέλος, σταθερά δίπλα στην Κατερίνα παραμένει η έμπειρη και πολύτμιη Τζωρτζέλα Κόσιαβα, αν κι εφόσον φυσικά, εξακολουθεί να την ενδιαφέρει το να διατηρήσει την θέση της στο πάνελ της εκπομπής, μιας και η Τζωρτζέλα αυτό το καλοκαίρι πήρε το χρίσμα της… “κεντρικιάς” και δεν θα μου έκανε εντύπωση αν άκουγα πως θα προτιμούσε να αναλάβει κάτι δικό της.

Μετά απ ΄όλα αυτά, όπως καταλαβαίνεις λατρεμένη, ο Θέμης Μάλλης έχει επιδοθεί σε ένα τρελό… σαφάρι αναζήτησης προσώπων, προκειμένου να καταφέρει να συνδυάσει αρμονικά το νέο παζλ προσώπων της εκπομπής.

Εν αναμονή εξελίξεων…

ΥΓ: Εννοείται πως οι τηλεφωνικές γραμμές με τις ιστορίες της διπλανής πόρτας που αγάπησες λατρεμένη, παραμένουν και δεν παραμένουν απλώς, αλλά… ενισχύονται κιόλας με έναν τρόπο που ακόμα δεν μπορώ να σου αποκαλύψω. Σςςςςς….

Read More

And More