Κατερίνα Καινούργιου: Ρομαντική απόδραση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη στην Κέα [pics,vid]

Ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο πέρασαν η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης. Το ερωτευμένο ζευγάρι αμέσως μετά το τέλος της εκπομπή της παρουσιάστριας την περασμένη Παρασκευή έφτιαξε τις αποσκευές του και αναχώρησε από την πρωτεύουσα με προορισμό την Κέα. Οι δυο τους έχουν συμπληρώσει ένα χρόνο κοινής πορείας και συνεχίζουν full in love!

Δεδομένου ότι η Κατερίνα Καινούργιου πρέπει καθημερινά να βρίσκεται στο πόστο της στην εκπομπή “Ευτυχείτε”, φροντίζει να αφιερώνει τα Σαββατοκύριακα στον καλό της και μαζί να περνούν ξέγνοιαστες και χαλαρές στιγμές είτε εντός είτε εκτός Αθηνών. Η αλήθεια είναι ότι και οι δυο τους λατρεύουν το καλοκαιρί, συνεπώς δεν θα μπορούσαν να περάσουν αυτές τις ημέρες με διαφορετικό τρόπο.

Την αποκάλυψη της απόδρασης έκανε η ξανθιά παρουσιάστρια δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά τους στο νησί. Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης απόλαυσαν καλοκαιρινά εδέσματα ενώ δεν σταμάτησαν να κάνουν βουτιές και βόλτες με το σκάφος.

Δες φωτογραφίες:

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης πέρασαν το Σαββατοκύριακο με τον καλύτερο τρόπο!

Read More

And More