Κατερίνα Καινούργιου: Ρομαντική απόδραση στο Παρίσι μαζί με τον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη [pics]

Ζουν έναν μεγάλο έρωτα και όσο και αν δεν θέλουν να τον προβάλλουν αυτό φαίνεται! Ο λόγος για την Κατερίνα Καινούργιου και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, οι οποίοι τους τελευταίους μήνες αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της πόλης. Η οικοδέσποινα της εκπομπής “Ευτυχείτε” μετά τους λάθος χειρισμούς που έχει κάνει στην προσωπική της ζωή, αποφάσισε αυτή τη φορά να την προστατέψει, κρατώντας τη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι δυο τους απολαμβάνουν στο έπακρο το όμορφο παραμύθι που ζουν, ταξιδεύοντας συνεχώς και ανακαλύπτοντας νέα πράγματα. Η Κατερίνα Καινούργιου μετά το τέλος της εκπομπής της την Παρασκευή, έφτιαξε τις αποσκευές της, συναντήσει τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και μαζί “πέταξαν” για Παρίσι. Η αλήθεια είναι πως η γνωστή παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στην γαλλική πρωτεύουσα και αυτός είναι και ο λόγος που την έχει επισκεφτεί δεκάδες φορές.

Το ζευγάρι έκανε την βραδινή βόλτα του με φόντο τον Πύργο του Άιφελ, περπάτησε στα Ηλύσια πεδία και φυσικά γεύτηκε την γαλλική κουζίνα. Το πρωί του Σαββάτου, οι δυο τους βρέθηκαν στο Grand Palais και είδαν από κοντά μια έκθεση, γεγονός που τόσο η Κατερίνα Καινούργιου όσο και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης μοιράστηκαν με τους followers τους στο Instagram.

Δες φωτογραφίες:

Το ζευγάρι περνά το Σαββατοκύριακο με τον καλύτερο τρόπο!

Read More

And More