Κατερίνα Καινούργιου σαν να λέμε… θαύμα, θαύμα!

Μέρες αγάπης ήταν και μιας και είμαι ακόμα σε… κλίμα αγάπης θα τον πω και τον καλό μου λόγο. Λοιπόν, παρακολούθησα συστηματικά το «Ολα παίζουν» και πρέπει να ομολογήσω πως η Κατερίνα Καινούργιου έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Σου τ ΄ορκίζομαι, δεν αστειεύομαι!

Και τι εννοώ μ ΄αυτό; Εχει αποκτήσει εσχάτως έναν πιο μεστό λόγο, δεν φοβάται να τοποθετηθεί και να ασκήσει κριτική (επιτέλους δεν μοιάζει με… άχρωμο, άοσμο, άνοστο, νερόβραστο κολοκυθάκι), αποφεύγει τα μαργαριτάρια και έχει αποτινάξει από πάνω της και τον… πανικό της ατάκας.

Επιπλέον, καταβάλει (επιτέλους) σοβαρή προσπάθεια να μην βγαίνει στον αέρα με μία τόσο… “προκατασκευασμένη” και “προμελετημένη” τηλεοπτική εικόνα και έχει αρχίσει να έχει πιο καλές σχέσεις με τον… αυθορμητισμό. Σαν να λέμε αν της φύγει και η τρέσα από το μαλλί δεν καταστράφηκε κι ο κόσμος! Λέω εγώ τώρα…

Με άλλα λόγια; Η τωρινή τηλεοπτική παρουσία της Κατερίνας, δεν έχει καμία σχέση με την τηλεοπτική εικόνα που είχε στην αρχή της χρονιάς και όταν το “Ολα Παίζουν” είχε ξεκινήσει το τηλεοπτικό του ταξίδι.

Η Κατερίνα μπορεί να μην έχει στο ενεργητικό της αμέτρητες ώρες τηλεοπτικής πτήσης, όμως, αν όντως προσπαθήσει με ψυχραιμία να αξιοποιήσει την τηλεοπτική εμπειρία που έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα, σαφέστατα και θα βγει κερδισμένη.

Απαραίτητη προυπόθεση φυσικά είναι να μην μπαίνει σε ανταγωνιστικές διαδικασίες και να μην ξεχνά πως ακόμα και στη τηλεόραση, οι ομάδες κάνουν την διαφορά. Οι εποχές των… απόλυτων σταρ έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και οι… σταρίστικες συμπεριφορές φαντάζουν και είναι γελοίες!

Η Κατερίνα είναι ένα τηλεοπτικό πρόσωπο στο οποίο έχω ασκήσει σκληρή κριτική… Παρόλα αυτά, ξέρει να ακούει και αν κρίνω και εκ του αποτελέσματος, κάνει τελικά προσπάθειες και βελτιώνεται και αυτό οφείλω να της το αναγνωρίσω.


Read More

And More