Κατερίνα Καινούργιου: Σαββατοκύριακο στην Μύκονο με τον σύντροφό της! Όλα όσα αποκάλυψε [pics]

Στην Μύκονο βρέθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο και η Κατερίνα Καινούργιου με τον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια μοιραζόταν συνεχώς στιγμιότυπα από την ρομαντική της απόδραση στο νησί των Ανέμων, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει στους followers της που ακριβώς βρισκόταν. Την αποκάλυψη έκανε το πρωί της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή της Ευτυχείτε, όπου ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Εγώ πήγα για φαγητό το μεσημέρι και ξανά το βράδυ και άκουσα που έλεγε ο κόσμος ότι δεν έκλεισε μόνο το συγκεκριμένο beach bar, αλλά και όλα τα υπόλοιπα. Να πούμε ότι δεν έγινε μόνο στη Μύκονο αυτό. Θέλει προσοχή. Ο καθένας είναι και πώς το αντιλαμβάνεται, εγώ ξέρω ότι τη Δευτέρα θα έρθω σε επαφή με τόσον κόσμο. Είδατε στα πλάνα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Εγώ δεν την πέτυχα πουθενά. Εγώ είχα κρυφτεί. Όλοι οι υπόλοιποι πήγαιναν εκεί που ήταν οι κάμερες. Ο Φίλιππος έχει σπίτι στη Μύκονο. Εγώ πια έχω αλλάξει φιλοσοφία. Δεν μου αρέσει να πηγαίνω να με βλέπουν όλοι» αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της.

Το ερωτευμένο ζευγάρι πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από τους paparazzi, απολαμβάνοντας τον ήλιο και την θάλασσα του κοσμοπολίτικου νησιού.

Δες στιγμιότυπα από την ρομαντική τους απόδραση:

Read More

And More