Κατερίνα Καινούργιου σε Νικολέτα Τσομπανίδου: «Είσαι γύφτισσα»

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε σήμερα το πρωί η νικήτρια του πρώτου Bachelor Νικολέτα Τσομπανίδου. Η νεαρή χορεύτρια σχολίασε όλα όσα συμβαίνουν στον φετινό κύκλο του ριάλιτι αγάπης ως που κάποια στιγμή η παρουσιάστρια παρατήρησε το μονόπετρο που φοράει στο χέρι της που δεν είναι άλλο από αυτό που της είχε χαρίσει ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

“Το μονόπετρο τι είναι; Ωπα, χώρισες με τον Παναγιώτη, δε μιλάτε. Εσύ όμως έχεις κρατήσει το μονόπετρο;” ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου. με τη Νικολέτα Τσομπανίδου να απαντά καταφατικά.

“Είσαι γύφτισσα¨ αντέδρασε η Κατερίνα Καινούργιου με τη νεαρή χορεύτρια να ξεσπά σε γέλια και να ρωτά, “Να το γυρίσω πίσω; Δαχτυλίδι αξίας και εγώ θα το γυρίσω πίσω;”

“Mα έχετε τσακωθεί δεν είναι ότι έχετε ένα παιδί να σας δένει κάτι και να θες να το κρατήσεις. Για ποιο λόγο το φοράς; Έχεις άλλο σύντροφο τώρα και του αρέσει που βλέπει το δαχτυλίδι του Παναγιώτη;” αναρωτήθηκε με τη σειρά της η παρουσιάστρια.

 

 

 

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164