Κατερίνα Καινούργιου: Σέξι εμφάνιση με ολόσωμο μαγιό και βουτιές στη Μύκονο! [pics]

Αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της «Φτιάξε καφέ να στα πω» που ολοκλήρωσε με επιτυχία τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, η  Κατερίνα Καινούργιου ξεκίνησε τις διακοπές της. Η ξανθιά παρουσιάστρια συνεχίζει τη συνεργασία της με το Epsilon κι έτσι έφυγε από την Αθήνα με πολύ καλή διάθεση και ανυπομονησία για τα νέα πράγματα που έρχονται στα επαγγελματικά της. Μέχρι τότε όμως χαίρεται τον ήλιο και τη θάλασσα των νησιών που επισκέπτεται. Πριν από λίγες μέρες μάλιστα, πήγε και στο Monte Carlo.

Φυσικά ο πρώτος καλοκαιρινός προορισμός της ήταν η αγαπημένη της Μύκονο. Η Κατερίνα Καινούργιου αγαπά το κοσμοπολίτικο νησί, τις βουτιές στα γαλανά νερά του και τις βόλτες με τους φίλους και τα αγαπημένα της πρόσωπα στα Ματογιάννια. Είναι η σταθερή της επιλογή κάθε καλοκαίρι αλλά και σε κάθε ευκαιρία που έχει χρόνο για αποδράσεις.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να κάνει τις βουτιές της, φορώντας ολόσωμο μαγιό και η σιλουέτα της ήταν καλύτερη από ποτέ. Άλλωστε φροντίζει γι’ αυτή κάνοντας εντατική γυμναστική και προσέχοντας τη διατροφή της.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More