Κατερίνα Καινούργιου: Σέξι εμφάνιση στην πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού [pics]

Η Κατερίνα Καινούργιου αγαπά τις βραδινές εξορμήσεις. Όταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις το επιτρέπουν και δεν έχει πρωινό ξύπνημα φροντίζει να ξενυχτάει σε αγαπημένα στέκια. Έχει επισκεφτεί τα περισσότερα από τα νυχτερινά σχήματα της σεζόν αλλά αυτή τη φορά το TLIFE τη συνάντησε στο Fantasia Live που έκανε μόλις πρεμιέρα, το βράδυ της Παρασκευής.

Η παρουσιάστρια του Epsion διασκέδασε με την παρέα της με τις επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού ανάμεσά τους και το ολοκαίνουργιο τραγούδι του με τίτλο “Ξημερώματα” που έχει ήδη αγαπηθεί!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Κατερίνα βρίσκεται στα πρώτα τραπέζια του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται ο ταλαντούχος τραγουδιστής αφού διατηρεί πολύ καλές φιλικές σχέσεις μαζί του.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να ακούσεις το νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού

Αυτή τη φορά όμως η οικοδέσποινα του “Φτιάξε καφέ να στα πω” έκανε μία από τις πιο σέξι εμφανίσεις της. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε μαζί μ ετην φίλη της Χριστίνα Στεφανίδη.

Αν και είναι χρόνια φίλοι, η πρώτη φορά που συναντήθηκαν “τηλεοπτικά” η Κατερίνα Καινούργιου και ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν πέρυσι στην πρεμιέρα της παρουσιάστριας στο Epsilon. Οι δυο τους έκαναν μία όμορφη κουβέντα. Θυμήσου όσα είπαν:

Read More

And More