Κατερίνα Καινούργιου: Σικ εμφάνιση στο Κολωνάκι! Mε ποια παλιά της συνεργάτιδα συναντήθηκε; [pics]

Η Κατερίνα Καινούργιου, μέσα σε λίγα μόνο χρόνια, κατάφερε να γίνει παρουσιάστρια πρώτης γραμμής. Μπορεί οι εκπομπές που ανέλαβε μόνη της στον Αlpha, να μην ήταν αυτές που της ταίριαζαν, αλλά η πρωινή εκπομή της στο Epsilon της ταιριάζει γάντι. Η οικοδέσποινα του “Φτιάξε Καφέ να στα πω” απολαμβάνει την καθημερινότητά της, παρά το βαρύ επαγγελματικό της πρόγραμμα και το -αρκετά πρωινό- ξύπνημα, εξαιτίας της εκπομπής.

Μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, η Κατερίνα Καινούργιου διατηρεί με αρκετούς πρώην συναδέλφους της καλές σχέσεις, μία εκ των οποίων είναι και η Φωτεινή Πετρογιάννη, με την οποία συνεργάστηκαν στο Λόγω Tivis. Από εκείνον τον καιρό είχαν αναπτύξει μια δυνατή σχέση. Η δουλειά έφερε την Κατερίνα και την Φωτεινή ακόμα πιο κοντά κι έτσι κάνουν παρέα, ακόμη και μετά το τέλος της συνεργασίας τους. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός της έχει απαθανατίσει σε κοινές εξορμήσεις και βραδινές εξόδους.
“Ξέρω ποια είναι τα όρια της και δεν τα ξεπερνάω ποτέ, τη σέβομαι απόλυτα. Έχω κάνει παρέα μαζί της και ξέρω μέχρι πού μπορώ να κάνω πλάκα, και να το διασκεδάσουμε και να μην ενοχληθεί και η ίδια και νομίζω ότι είναι η χρονιά της γιατί έχει τσαλακωθεί και έχει περισσότερο χιούμορ από ποτέ”, είχε δηλώσει στο παρελθόν η Φωτεινή Πετρογιάννη στον Ελεύθερο Τύπο.
Έτσι, πριν μερικές μέρες, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Κατερίνα Καινούργιου και τη Φωτεινή Πετρόγιαννη, μαζί με την επίσης δημοσιογράφο του Star, Κατερίνα Παπακωστοπούλου, στο Κολωνάκι. Η παρουσιάστρια του Epsilon έχει μεγάλη αδυναμία στο shopping και συχνά πυκνά οι paparazzi την έχουν “τσακώσει” να κάνει τις αγορές της σε κάποιο εμπορικό κέντρο ή στους δρόμους της Αθήνας. Οι τρεις φίλες βρήκαν την ευκαιρία να πουν τα νέα τους και να κάνουν μια χαλαρή βόλτα στα μαγαζιά.

Δες τις φωτογραφίες:

Κράτα το

Κράτα το

Read More

And More