Κατερίνα Καινούργιου: Η σκληρή προπόνηση και οι βραδινές έξοδοι με τους φίλους της[pics,vid]

Η Κατερίνα Καινούργιου πέρασε ένα ακόμα καταπληκτικό Σαββατοκύριακο! Η αγαπημένη παρουσιάστρια διανύει μια πολύ καλή περίοδο στα επαγγελματικά της, καθώς όχι μόνο τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της πάνε από το καλό στο καλύτερο, αλλά έχει εδραιώσει πια την θέση της στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη. Η οικοδέσποινα του “Φτιάξε καφέ να στα πω” μπορεί να ξυπνάει σχεδόν καθημερινά από τα χαράματα, αλλά το χαίρεται, καθώς αγαπάει την δουλειά της ιδιαίτερα!

Έτσι, το Σάββατο, που δεν είχε εκπομπή, η όμορφη παρουσιάστρια ξύπνησε και έκανε την συνηθισμένη της προπόνηση. Η Κατερίνα Καινούργιου κάνει εδώ και αρκετό διάστημα pilates και έτσι διατηρεί το υπέροχο κορμί της! Άλλωστε το καλοκαίρι πλησιάζει και φαίνεται πως η παρουσιάστρια έχει βάλει στόχους, τους, αν και ήδη διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της εγχώριας showbiz.

https://www.instagram.com/p/BedJ1XfASKT/?taken-by=katken85

Μετά την σκληρή της προπόνηση, φυσικά, βγήκε να διασκεδάσει. Τις ημέρες, που δεν έχει ξύπνημα και άγχος για την δουλειά, η Κατερίνα Καινούργιου επιλέγει πάντα την διασκέδαση! Σχεδόν κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα πάρει την παρέα της και θα βγουν σε κάποιο νυχτερινό κέντρο.

Η παρουσιάστρια του Epsilon αγαπάει τα μπουζούκια και δεν είναι λίγες οι φορές που την έχει απαθανατίσει ο φωτογραφικός φακός σε κάποιο νυχτερινό σχήμα της Αθήνας. Έτσι, βρέθηκε για ακόμη μια φορά στο Έναστρον, ώστε να απολαύσει από κοντά τους Γιώργο Μαζωνάκη και Πάολα. Φυσικά, δεν ήταν μόνη της, αλλά στο πλευρό της είχε την καλύτερή της φίλη, Χριστίνα Στεφανίδη.

Δες τις φωτογραφίες:

Tony Georgiton – Φώτης Ζογλοπίτης – Κατερίνα Καινούργιου – Χριστίνα Στεφανίδη

Κράτα το

Read More

And More