Κατερίνα Καινούργιου: Σοκαρισμένη από την νέα μαρτυρία της 20χρονης που κατήγγειλε τη μητέρα της για κακοποίηση

Σοκ προκάλεσαν στην Κατερίνα Καινούργιου όσα κατήγγειλε μέσα από την εκπομπή της η 20χρονη κοπέλα που πριν λίγες ημέρες μαζί με την 15χρονη αδερφή της αποκάλυψαν πως για αρκετά χρόνια ήταν θύματα κακοποίησης από τη μητέρα τους.

Η νεαρή κοπέλα επισήμανε πως ήδη από τον Ιανουάριο έχει απευθυνθεί στην αρμόδια κοινωνική υπηρεσία, χωρίς ωστόσο να έχει λάβει ακόμα καμία βοήθεια. Ακόμη είπε, πως μετά την απόφασή της να μιλήσει δημόσια για την κακοποίηση τόσο τη δική της όσο και της αδερφής της από τη μητέρα τους, η ίδια κοινωνική υπηρεσία της είπε πως αυτό θα τους βγει σε κακό καθώς «τα ιδρύματα δε θέλουν παιδιά που βγαίνουν στην τηλεόραση».

Σε άλλο σημείο, το 20χρονο κορίτσι τόνισε πως αυτή τη στιγμή μένει στο πατρικό της χωρίς ωστόσο να νιώθει ασφαλής, μιας και δέχεται συνεχώς απειλητικά μηνύματα από τη μητέρα της. Από την άλλη, η αδερφή της μένει στη θεία τους. Ένα ακόμη σοκαριστικό στοιχείο στην υπόθεση είναι το γεγονός πως η γιαγιά των δυο κοριτσιών όταν της εξομολογήθηκαν όσα περνούσαν τους είπε να επιστρέψουν στη μάνα τους.

Τέλος, μόνη επιθυμία του κοριτσιού είναι να μπορέσει να ζήσει ασφαλής και αξιοπρεπώς μαζί με την αδερφή της.

Read More

And More