Site icon TLIFE

Κατερίνα Καινούργιου στην Tatiana Live: “Όταν βγήκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το παρελθόν μου στην αρχή στεναχωρήθηκα πολύ”

Στην πρωινή ζώνη του Epsilon ενσωματώθηκε η Κατερίνα Καινούργιου και μας λέει από την περασμένη Δευτέρα “Φτιάξε καφέ να στα πω”. Η ξανθιά παρουσιάστρια απολαμβάνει ιδιαίτερα τα νεά της καθήκοντα κι ας αναγκάζεται να ξυπνάει από τις 4 το πρωί. Για την νέα της εκπμπή, τους συνεργάτες της αλλά και για τη ζωή της μίλησε σήμερα στην Tatiana Live.

Η Κατερίνα άνοιξε την καρδιά της στην Τατιάνα Στεφανίδου και μίλησε για τους αυστηρούς γονείς της και τα εφηβικά της χρόνια. “Ο πατέρας μου με έχει μάθει να μη θεωρώ τίποτα δεδομένο”, εκμυστηρεύεται στην εκπομπή τονίζοντας την μεγάλη αγάπη που έχει στην οικογένειά της.

Μίλησε όμως και για το ξεκίνημά της που ήταν στο πλευρό της Μαρίας Μπεκατώρου χωρίς να διστάσει να αναφερθεί στις φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο από εκείνη την εποχή. “Όταν βγήκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το παρελθόν μου στην αρχή στεναχωρήθηκα πολύ, είπε.

Τέλος, μίλησε και για την προσωπική τςη ζωή αποκαλύπτοντας πώς θέλει να είναι ο σύντροφός της αλλά και πώς λειτουργεί η ίδια στις σχέσεις της.

© 2024 tlife.gr