Κατερίνα Καινούργιου: Στηρίζει την καλή της φίλη

Η Κατερίνα Καινούργιου αγαπά τους φίλους της και το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Φροντίζει να απολαμβάνει την παρέα τους και να περνά χρόνο μαζί τους διασκεδάζοντας αλλά και τους στηρίζει στις σημαντικές τους στιγμές. Πολλές φορές έχει αλλάξει το πρόγραμμά της για να μπορέσει να είναι στο πλευρό τους και φαίνεται πως το ίδιο έκανε και αυτή τη φορά αφού βρέθηκε στο Mec Παιανίας σε μεγάλη έκθεση που πραγματοποιείται εκεί. Ο λόγος; Για να είναι παρούσα σε μία από τις σημαντικές επαγγελματικές στιγμές της φίλης της που είνα interion designer.

Δεν ήταν μόνο η φυσική παρουσία όμως στην οποία αρκέστηκε η οικοδέσποινα του “Φτιάξε καφέ να στα πω” αλλά μοιράστηκε κι ένα στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η Κατερίνα Κανούργιου ποζάρει μαζί με τη φίλη της στην έκθεση 100% Hotel Show.

Η παρουσιάστρια του Epsilon φυσικά επέλεξε, για ακόμα μία φορά, ένα εντυπωσιακό outfit για την εμφάνισή της. Άλλωστε δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του και δίνει μεγάλη βάση στo look της είτε πρόκειται για επίσημη έξοδο είτε για καθημερινή της εξόρμηση.

Let’s create…✨#homedecor #homedesign #decoratemyhouse Καλή επιτυχία φιλη μου @sfirakim ???????? #interiordesign #homedesign #bestdecoration #homeinteriordesign #exhibitionopening #mec

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85) στις

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164