Κατερίνα Καινούργιου: Στο εξωτερικό για το Σαββατοκύριακο! Σε ποιον προορισμό βρέθηκε – Φωτογραφίες

Ένα Σαββατοκύριακο μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας θέλησε να περάσει η Κατερίνα Καινούργιου.

Η γνωστή παρουσιάστρια, αφού γιόρτασε την ονομαστική της εορτή την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, μετά το τέλος της εκπομπής της έφτιαξε τις βαλίτσες της, καθώς είχε διοργανώσει ένα μοναδικό διήμερο.

Η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε τον πιο ιδανικό προορισμό λίγο πριν τα Χριστούγεννα και αυτός δεν είναι άλλος, από το Λονδίνο. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, χωρίς ωστόσο να μας δείχνει με ποιον ταξίδεψε.

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε μεγάλη ανάγκη αυτό το ταξίδι, για να γεμίσει τις μπαταρίες της και να κάνει ένα διάλειμμα από τη δύσκολη καθημερινότητα, η οποία το τελευταίο καιρό έχει επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο, καθώς οι εξελίξεις σε διάφορες υποθέσεις της επικαιρότητας έχουν σοκάρει το Πανελλήνιο. 

Η ίδια λοιπόν, στο ευχάριστο διάλειμμα επισκέφθηκε την στολισμένη πρωτεύουσα της Βρετανίας και όπως κάθε φορά, δεν άφησε παραπονεμένους τους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσιεύοντας διάφορες φωτογραφίες από τις βόλτες της στους παραμυθένιους δρόμους του Λονδίνου.

Το βράδυ της Κυριακής 27/11 μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε και μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες από το ταξίδι της και τις συνόδευσε γράφοντας: «Μετά από χρόνια ξανά στο Λονδίνο …ο τόπος μοσχοβολά από αρώματα Χριστουγέννων κ γω δραπέτευσα λίγο από την καθημερινότητα μου … ευλογημένη! (κ πρώτη φορά βγάζω τόσες λίγες φωτο».

Δες τις φωτογραφίες από το ταξίδι της στο Λονδίνο

 

Read More

And More