Κατερίνα Καινούργιου: Στο ίδιο μέρος για έκτη συνεχόμενη χρονιά!

Αυτή την περίοδο η Κατερίνα Καινούργιου ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα της νέας της απογευματινής εκπομπής στον Alpha.

Η ξανθιά παρουσιάστρια ανυπομονεί να ξεκινήσει και νιώθει μεγάλη ευγνωμοσύνη που για έκτη συνεχόμενη χρονιά βρίσκεται στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό.

Δίπλα της βέβαια θα έχει νέους συνεργάτες τους οποίους μας έχει παρουσιάσει και μέσα από τα social media. Ανάμεσά τους και η Φωτεινή Πετρογιάννη που πέρυσι μας ξεναγούσε στις γειτονιές της Αθήνας μαζί με τον Δημήτρη Μάρκου.


Εκτός από τα τηλεοπτικά ξεκινήματα όμως, η Κατερίνα φέτος έχει μπει και σε μία επιχειρηματική δραστηριότητα μαζί με την κολλητή της φίλη, Ιωάννα Μπούκη.

Παράλληλα, συνεχίζει να εργάζεται σκληρά για τις συλλογές ρούχων που κυκλοφορεί με γνωστή εταιρεία με την οποία συνεργάζεται.

Full πρόγραμμα και μία επαγγελματική επιτυχία που συνδυάζεται στην περίπτωσή της και με προσωπική ευτυχία. Η σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο φαίνεται να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και άνθρωποι από το περιβάλλον τους κάνουν λόγο για γάμο στο άμεσο μέλλον.

Read More

And More