Κατερίνα Καινούργιου: Σχολιάζει τους καλοντυμένους του debate των πολιτικών αρχηγών!

To debate των πολιτικών αρχηγών ήταν το χθεσινό μεγάλο γεγονός και οι επώνυμοι της ελληνικής showbiz βρέθηκαν μπροστά από τους τηλεοπτικούς δέκτες για να το παρακολουθήσουν. Πολλοί από αυτούς μάλιστα έσπευσαν να γράψουν και τα σχόλιά τους στο twitter.
Πρώτη και καλύτερη η Κατερίνα Καινούργιου, που επηρεασμένη από τη στήλη “ο πιο καλοντυμένος” της περσινής εκπομπής (αλλά και των προηγούμενων χρόνων στο Δέστε τους) έσπευσε να σχολιάσει την εμφάνιση των πρωταγωνιστών της βραδιάς. Όχι όμως των πολιτικών, αλλά των… δημοσιογράφων!
“Εγώ…στα δικά μου…όχι ότι είμαι στον Alpha αλλά ο Αντώνης Σρόιτερ είναι ο πιο …κομψός”, έγραψε στο twitter μιλώντας για τον σύζυγο της καλής της φίλης Ιωάννας Μπούκη.

Ενώ, ασχολίαστη δεν άφησε και την Όλγα Τρέμη…

“Καλά… καλά… η Τρέμη δε φοράει καν τρέσα… φοράει αόρατο εξτένσιον μη σας πω ότι φοράει κ tape. Ξέρω τι λέω, σ’ αυτά είμαι μανούλα #debate”, είπε προκαλώντας όμως και…

…τα “πειράγματα” του Παύλο Σταματόπουλου που της έγραψε: “Η Φώφη (σ.σ. Γεννηματά) έχει αφίσα της Κατερίνα Καινούργιου στο καμαρίνι … Δεν εξηγείται αλλιώς η βλεφαρίδα”.

Και η συζήτηση περί debate και best dressed εμφάνισης συνεχίστηκε!
(Φωτογραφίες Eurokinissi)

Read More

And More