Κατερίνα Καινούργιου: Συγκινήθηκε μιλώντας για τον θάνατο της μητέρας της Σίσσυς Χρηστίδου

Συγκινημένη εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου. Αφορμή για αυτή της τη συγκίνηση στάθηκε η είδηση του θανάτου της μητέρας της Σίσσυς Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για την μητέρα της Σίσσυς Χρηστίδου την οποία είχε γνωρίσει και έστειλε τα συλλυπητήριά της τόσο στην ίσια όσο και στον αδερφό της.

«Συγκλονίστηκα με το post της. Γνώριζα, γιατί είχα μιλήσει και προσωπικά με τη Σίσσυ, το πόσο δύσκολα περνούσε το τελευταίο διάστημα με τη μητέρα της και πόσο δίπλα της ήταν. Η Σίσσυ, ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που γνώρισα στον χώρο, τη θυμάμαι να έρχεται πάντα με τη μαμά της και μου είχε κάνει εντύπωση το πόσο καθαρό βλέμμα είχε, το πόσο γλυκός και ευγενικός άνθρωπος ήταν και πόσο δίπλα στο παιδί της. 

Και ο Γιάννης ο αδερφός της είναι ένα υπέροχο παιδί. Γνωρίζω ότι σε όλο αυτό που πέρασε η μαμά τους και τα δυο παιδιά ήταν δίπλα της. Έχω μιλήσει με τη Σίσσυ και λέω, “πως τα διαχειρίζεται όλα αυτά;” έχει περάσει ένα διαζύγιο, δύσκολες καταστάσεις, η μητέρα της σε αυτή την κατάσταση… Δύναμη και κουράγιο και να στείλουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Read More

And More