Κατερίνα Καινούργιου: Τα δάκρυα για τον Σταθοκωστόπουλο και το ανοιχτό σενάριο επανασύνδεσης!

“Αν κάτι δεν έχει τελειώσει άσχημα, δεν μπορώ να είμαι απόλυτη και να πω “δεν θα είμαι ποτέ ξανά με τον Βασίλη”. Θεωρώ ότι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν αλλά ως άνθρωπος δίνω δεύτερες ευκαιρίες”, αποκάλυψε πρόσφατα σε συνέντευξή της στο περιοδικό “ΟΚ!” και στον Πάνο Πουλόπουλο η Κατερίνα Καινούργιου.
Η παρουσιάστρια του Alpha, λίγο πριν το ινκόγκνιτο χριστουγεννιάτικο ταξίδι της στο Λονδίνο με τον πρώην σύντροφό της (δες εδώ αποκλειστική φωτογραφία του TLIFE) μίλησε για δεύτερες ευκαιρίες, ένα ανοιχτό σενάριο επανασύνδεσης, αλλά και τις δύσκολες ώρες που πέρασε μετά το χωρισμό της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. “Εννοείται ότι έκλαψα και ακόμη μπορεί να κλαίω, αλλά αυτό συμβαίνει σε κάθε χωρισμό… Ο χωρισμός είναι επώδυνο πράγμα, οπότε θα κλάψεις, θα στεναχωρηθείς, θα κλειστείς στον εαυτό σου, θα σου φταίνε οι γύρω σου, θα νιώθεις πολύ μόνος”, εξομολογήθηκε.

Μιλώντας, μάλιστα, για τα νέα δεδομένα στη ζωή της, η Κατερίνα, αν και μένει αυτήν την περίοδο μόνη, αναφέρει: “Δεν μπορώ να μείνω μόνη μου… Τη φοβάμαι την μοναξιά”.

Όσο για τους λόγους που οδήγησαν στο χωρισμό, δεν θέλησε να σχολιάσει το ότι δεν βρέθηκε στο γάμο της αδελφής του πρώην της, λέγοντας πως αυτό ίσως να ήταν το κερασάκι στην τούρτα και όχι ο πραγματικός λόγος χωρισμού.
Διάβασε περισσότερα στο “ΟΚ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More