Κατερίνα Καινούργιου: Τα δάκρυα και τα υπονοούμενα για την προσωπική της ζωή ανήμερα της γιορτής της

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει σήμερα την ονομαστική της εορτή και από το πρωί της Πέμπτης 25 Νοεμβρίου έχει δεχθεί αμέτρητα δώρα και ευχές, τόσο από τα αγαπημένα της πρόσωπα όσο και από τους συνεργάτες της.

H φετινή όμως γιορτή βρίσκει την Κατερίνα Καινούργιου σε μια ευάλωτη συναισθηματικά περίοδο. Έτσι σήμερα, μέσα από την εκπομπή της «Super Κατερίνα», η παρουσιάστρια αρχικά έδειχνε να είναι ιδιαίτερα χαρούμενη, είχε και αρκετές στιγμές έντονης συγκίνησης αφήνοντας πολλά υπονοούμενα για την προσωπική της ζωή.

Εδώ και αρκετό καιρό τα δημοσιεύματα θέλουν την Κατερίνα Καινούργιου και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη να περνούν κρίση στη σχέση τους, ενώ μερικά από αυτά μιλούν και για χωρισμό. Η ίδια έχει διαψεύσει αυτές τις φήμες, ωστόσο, δεν έχει δώσει συνέχεια σε όλα όσα γράφονται.

Η Κατερίνα Καινούργιου με καλεσμένη την Λάουρα Νάργες κι ενώ συζητούσαν για τον Χρήστο Σαντικάι, δήλωσε: «Ξέρεις τι με συγκίνησε πολύ; Που είδα ότι στο J2US ήταν στο πλευρό σου. Πού τον βρήκες πού συχνάζει να βρω κι εγώ έναν»;

Στη συνέχεια, σε συνομιλία της με τον Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος την κάλεσε στον αέρα της εκπομπής για να της ευχηθεί, ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Νίκος: Στα πόδια σου έκλαιγα με τον χωρισμό μου, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Στα πόδια σου πέρναγα δύσκολα πέρυσι, όλα μαζί, έτσι θα είμαστε.

Κατερίνα: Κι εγώ στα πόδια σου κλαίω φέτος, στον καναπέ σου.

Ενώ στο φινάλε της εκπομπής, με καλεσμένο τον Χάρη Βαρθακούρη, ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:
Χάρης: Έχω 11 χρόνια να βγάλω δίσκο γιατί έλεγα όλο αύριο και αύριο, περνούσαν οι μέρες, δεν το καταλάβαινα.
Κατερίνα: Κι εγώ το ίδιο κάνω. Λέω θα κάνω οικογένεια και θα κάνω οικογένεια… Πέρασαν πολλά και τίποτα.

Read More

And More