Κατερίνα Καινούργιου: Τα μοναχικά βράδια μετά το χωρισμό από τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο!

Κατερίνα Καινούργιου: Τα μοναχικά βράδια μετά το χωρισμό από τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο! | tlife.gr

Πριν λίγο καιρό χώρισε και οριστικά -μετά τις προσπάθειες επανασύνδεσης- η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος το τελευταίο διάστημα έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, αλλά δεν κατάφεραν να είναι τελικά μαζί και η όμορφη Κατερίνα επέστρεψε στο… club των singles.

Εκείνη όμως, δεν έκατσε να στεναχωρηθεί παραπάνω και διασκέδασε με τους φίλους της στον Σάκη Ρουβά (δες εδώ)… Βέβαια, μπορεί να είναι μες στην καλή χαρά στην εκπομπή και όταν βγαίνει να διασκεδάζει με την παρέα της, υπάρχουν όμως και κάποια μοναχικά βράδια μετά το χωρισμό. Ένα από αυτά, της έδωσε μάλιστα και έμπνευσή και ανέβασε στο Instagram ένα απόσπασμα από κείμενο της Αλκυόνης Παπαδάκη για τη μοναξιά…

«Είναι κάτι νύχτες, που τ’ αστέρια κατεβαίνουνε χαμηλά. Που λιώνει το φεγγάρι και νοτίζει την ψυχή σου. Είναι κάτι νύχτες, που όλα σιγοτραγουδούν. Ακόμα κι οι πέτρες. Και τα ξερά κλαδιά. Αυτές τις νύχτες προτιμά να σε θυμάται η μοναξιά σου. Κι έρχεται ακάλεστη. Χωρίς να χτυπήσει ούτε καν την πόρτα, να ρωτήσει αν δέχεσαι επισκέψεις. Χωρίς να κρατά η αφιλότιμη, ούτ’ ένα λουλουδάκι. Ούτ’ ένα γλυκό, μπας και σε ξεγελάσει. Θρονιάζεται στην ψυχή σου κι ανάβει προκλητικά το τσιγαράκι της. «Αυτάααα! Πού είχαμε μείνει;» Σου λέει μ’ όλο το θράσος της και σε κοιτά κατάματα.”


READ more