Κατερίνα Καινούργιου: Το δείπνο με τον σύντροφο της στο Κεφαλάρι και το party για την γιορτή της!

Στα καλύτερα της είναι από τις αρχές του καλοκαιριού η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ζει έναν μεγάλο έρωτα με τον Νάσο Αναστασόπουλο. Ο νέος σύντροφος της παρουσιάστριας δραστηριοποιείται στα οικονομικά και μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα στην Αθήνα, το Λονδίνο και το Λουξεμβούργο. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί σε κοινή παρέα πριν από χρόνια, αλλά δεν είχε εκφραστεί μεταξύ τους κάτι παραπάνω από μια απλή συμπάθεια. Όταν όμως συναντήθηκαν ξανά, υπήρξε ένα φλερτ που στη συνέχεια έδωσε τη θέση του σε έναν δυνατό έρωτα.

Πλέον, οι δυο τους είναι αχώριστοι και, παρά τη διαφορά ηλικίας τους (ο Νάσος είναι 27 ετών, δηλαδή έξι χρόνια μικρότερος από την Κατερίνα), δείχνουν απόλυτα ταιριαστοί. Η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο με το πέρασμα του χρόνου, ενώ φροντίζουν να την αναθερμαίνουν κάνοντας ταξίδια, όταν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις το επιτρέπουν.

Αυτό το Σάββατοκύριακο, ωστόσο, το ζευγάρι το πέρασε στην Αθήνα και όχι σε κάποια πόλη του εξωτερικού, όπως συνηθίζει.  Το Σάββατο, βγήκαν οι δυο τους έξω ενώ την Κυριακή γιόρτασαν μαζί με καλούς τους φίλους την γιορτή της Κατερίνας.

Η Κατερίνα, ως λάτρης των social media, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram φωτογραφίες, από τις εξόδους της.

Δες τις αναρτήσεις της:

Από το τραπέζι την ημέρα της γιορτής της δεν θα μπορούσαν να λείπει ο αγαπημένος της αλλά και καλοί φίλοι και συνεργάτες. Η Κατερίνα είχε διοργανώσει στο μαγαζί “Caffe I Frati” ένα εξαιρετικό τραπέζι με πολλά γλυκά και φαγητά για να ευχαριστήσει τους καλεσμένους της.

Με μια φωτογραφία της η παρουσιάστρια θέλησε να ευχαριστήσει όσους τους ευχήθηκαν την ημέρα της γιορτής της και φανερά συγκινημένη ανέβασε μία φωτογραφία με αυτό το σχόλιο: “Σήμερα… νιώθω πιο ευτυχισμένη από ποτέ! Άραγε αξίζω τόσο αγάπη; Νιώθω τόσο ευλογημένη! Πολλές φορές ένα ευχαριστώ δεν μπορεί να εκφράσει όλα τα συναισθήματα που σε κατακλύζουν όταν την ημέρα της γιορτής σου εκατοντάδες άνθρωποι, φίλοι, γνωστοί αλλά και λιγότερο γνωστοί, σου στέλνουν τόσο υπέροχες ευχές… Μη μπορώντας να ξεφύγω απ’ αυτό τον κανόνα, αλλά και γιατί είναι ανθρωπίνως αδύνατο να απαντήσω σε κάθε ένα ξεχωριστά σας ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου για όλα”.

 

Read More

And More