Κατερίνα Καινούργιου: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι της στο Παρίσι

Ερωτευμένη με το Παρίσι δηλώνει η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία λίγο πριν επιστρέψει στην τηλεοπτική της στέγη, επέλεξε να ολοκληρώσει το καλοκαίρι της με ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

Η παρουσιάστρια μετά από πολλές εξορμήσεις στα ελληνικά νησιά, ήθελε να δει κάτι διαφορετικό για αυτό επέλεγε την πρωτεύουσα της Γαλλίας, καθώς κάθε φορά που την επισκέπτεται επιστρέφει πολύ ανανεωμένη.

Η Κατερίνα Καινούργιου ως λάτρις των social media, από την στιγμή που βρέθηκε στο Παρίσι δεν σταμάτησε να μοιράζεται φωτογραφίες από τους ακόλουθούς της, επισημαίνοντας σε κάθε ανάρτησή της πόσο της αρέσει αυτή η πόλη.

Μαζί με μια από τις αγαπημένες της φίλες, η Κατερίνα Καινούργιου απόλαυσε τις βόλτες της στα πιο γραφικά δρομάκια του Παρισιού, δεν σταμάτησε να ποζάρει με θέα τον Πύργο του Άιφελ, ενώ ένα ταξίδι με δύο φίλες δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει και τα ψώνια.

«Το Παρίσι υπάρχει για να σου θυμίζει ότι όλα σου τα όνειρα είναι αληθινά…», έγραψε στη λεζάντα της τελευταίας της ανάρτησης η Κατερίνα Καινούργιου.

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More