Site icon TLIFE

Κατερίνα Καινούργιου: Το μήνυμα όλο νόημα μετά τον «πόλεμο» από τη Σοφία Μουτίδου

Από το βράδυ του Σαββάτου 22/10 μια νέα κόντρα φαίνεται πως γεννήθηκε στην ελληνική showbiz με πρωταγωνίστριες αυτή τη φορά την Κατερίνα Καινούργιου και τη Σοφία Μουτίδου.

Συγκεκριμένα, όλα  ξεκίνησαν όταν η Σοφία Μουτίδου δημοσίευσε σε ένα instastory της μια φωτογραφία στην οποία η παρουσιάστρια ποζάρει στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή. Την ανάρτησή της αυτή η Σοφία Μουτίδου συνόδευσε με τη φράση, “λίγο ακόμα πρέπει“.

Η ανάρτηση αυτή έπεσε στην αντίληψη της Κατερίνας Καινούργιου η οποία έδειξε να ενοχλείται από το σχόλιο και προχώρησε σε μια ανάρτηση μέσα από την οποία διερωτώταν τι ακριβώς ενόχλησε τη Σοφία Μουτίδου.

«Τι εννοεί η Σοφία Μουτίδου; Της κάναμε κάτι: Την ενόχλησε κάτι στην φώτο; Γυναικεία αλληλεγγύη σου λέει μετά. Αλήθεια δεν καταλαβαίνω. Καλό βράδυ» έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ακολούθησαν αρκετές δηλώσεις μέσω αναρτήσεων και από τις δύο πλευρές ενώ το βράδυ της Κυριακής 23/10 η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση όλο νόημα…

«Συνάντησα πολλά σκουπίδια στη ζωή μου, δεν βρισκόντουσαν μέσα σε κάδους αλλά σε ψυχές», ήταν το μήνυμα της Κατερίνας Καινούργιου.

© 2024 tlife.gr