Κατερίνα Καινούργιου: Το μήνυμα στον Χάρη Λεμπιδάκη για τα νούμερα τηλεθέασης

Τη δική της απάντηση στον πρώην συνεργάτη της, Χάρη Λεμπιδάκη φαίνεται πως είναι η Κατερίνα Καινούργιου.

Αφορμή για την αντίδραση της παρουσιάστριας, στάθηκε ο χαρακτηρισμός «αρνητικό ρεκόρ» που χρησιμοποίησε ο Χάρης Λεμπιδάκης για τα νούμερα που σημείωσε η εκπομπή της την Παρασκευή 17/11.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε το άρθρο του Χάρη Λεμπιδάκη και έγραψε, «Όχι Χάρη, λάθος. Έχουμε κάνει και πιο χαμηλά καλέ, και συγκεκριμένα παραμονή 28/10, ήσουν κι εσύ. Ξέρεις εμένα μου αρέσει να λέω πάντα την αλήθεια στον κόσμο και να είμαι δίκαιη.

Και μάλιστα χθες, τα λεγόμενα others κανάλια που έπαιζαν παιδικά στην ώρα 10 με 1, έκαναν τηλεθέαση ρεκόρ με ποσοστά ακόμα και 55%. Ορίστε λοιπόν για να καταλάβετε κι εσείς. Μέρες που τα παιδιά είναι στο σπίτι, συνήθως δε βλέπουν πρωινές εκπομπές αλλά παιδικά σε άλλα κανάλια (λογικό, κι εγώ το ίδιο έκανα). Γι’ αυτό και τα νούμερα είναι πάντα πιο χαμηλά. Σε περίπτωση που σας νοιάζει» έγραψε στην ανάρτησή της η Κατερίνα Καινούργιου.

Να θυμίσουμε πως ο Χάρης Λεμπιδάκης αποχώρησε ξαφνικά από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στις αρχές Νοεμβρίου, με την παρουσιάστρια μάλιστα να τοποθετείται μέσα από την εκπομπή της για το συγκεκριμένο θέμα. (δες εδώ τι είχε πει η Κατερίνα Καινούργιου)

Read More

And More