Κατερίνα Καινούργιου: Το νέο μήνυμα και η μετακόμιση σε νέο σπίτι!

Κατερίνα Καινούργιου: Το νέο μήνυμα και η μετακόμιση σε νέο σπίτι! | tlife.gr
“Μην ξεκινάς τη μέρα με τα σπασμένα κομμάτια του χθες. Κάθε πρωί που ξυπνάς είναι η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής σου”. Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε τη μέρα της η Κατερίνα Καινούργιου, στέλνοντας μια μεγάλη “Καλημέρα» στους διαδικτυακούς της φίλους. Και δείχνοντας πως έχει ακόμη μια μελαγχολία. Οι εξελίξεις άλλωστε στην προσωπική της ζωή δεν είναι και λίγες.
Μετά το ταξίδι του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου στη Βενετία, για το γάμο της αδελφής του Αφροδίτης, στον οποίο η Κατερίνα δεν ήταν προσκεκλημένη, τα πράγματα ανάμεσά τους εντάθηκαν. Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι αντιμετώπισε μεγάλη κρίση μετά από 2,5 χρόνια σχέσης και πολλοί μιλούν για οριστικό τέλος. Οι πιο αισιόδοξοι του περιβάλλοντός τους, όμως, κάνουν λόγο και για κάποιες προσπάθειες επανασύνδεσης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Hello!, πάντως η Κατερίνα έχει μετακομίσει σε νέο σπίτι. Σε ένα διαμέρισμα της οικογένειάς της στην Κηφισιά, κοντά στο πατρικό της. Η ίδια, όπως φαίνεται μάλιστα, να έχει πει στο περιβάλλον της, χρειάζεται χρόνο για να ηρεμήσει και να τακτοποιήσει τις σκέψεις της.

Καλημερα αγαπες μου….με χαμόγελο κ αισιοδοξία #goodmorning #new_day #quotesforlife Να κάνετε μονο όμορφες σκέψεις ..σας στέλνω αγαπη

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Katerina Kainourgiou Official (@katken85) στις

Διάβασε περισσότερα στο “Hello!” που κυκλοφορεί!

READ more