Κατερίνα Καινούργιου: Το νέο νησί που της έκλεψε την καρδιά! [pics]

Ο καλοκαιρινές διακοπές για την Κατερίνα Καινούργιου συνεχίζονται! Η αγαπημένη παρουσιάστρια, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της «Φτιάξε καφέ να στα πω» ετοίμασε βαλίτσες και ξεκίνησε κατ’ ευθείαν τις εξορμήσεις της. Η όμορφη Κατερίνα αφού απόλαυσε ολιγοήμερες διακοπές στο αγαπημένο της νησί, την Μύκονο αλλά έκανε και ένα μικρό ταξίδι ως το Monte Carlo, επέστρεψε για λίγο στην Αθήνα.

Όμως, η γνωστή παρουσιάστρια δεν έμεινε για πολύ στην πρωτεύουσα και έφυγε ξανά για νέο προορισμό! Αυτές τις ημέρες, η Κατερίνα Καινούργιου απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα της Σύρου. Η ξανθιά παρουσιάστρια δεν σταματά τις βόλτες στα σοκάκια του κυκλαδίτικου νησιού και χαλαρώνει όσο μπορεί, λίγο πριν επιστρέψει στα τηλεοπτικά της καθήκοντα την επόμενη σεζόν.

Η Κατερίνα Καινούργιου πρόκειται να παρουσιάσει το νέο και ανανεωμένο πρωινό του Epsilon και ανυπομονεί για τις νέες συνεργασίες που έρχονται από το φθινόπωρο! Μέχρι τότε, το πρόγραμμα έχει πολλά ταξίδια, βουτιές, βόλτες, ηλιοθεραπεία και φυσικά χαλάρωση.

Read More

And More