Κατερίνα Καινούργιου: Το όλο νόημα σχόλιο για την συνεργασία Γκουντάρα – Κάκκαβα με Χατζίδου – Παύλου!

Δεν ξεκίνησε καλά καλά αυτή η συνεργασία και ήδη έχουν γίνει οι πρώτες προστριβές. Ο λόγος για τη συνεργασία των δυο ζευγαριών: Γρηγόρη Γκουντάρα και Νάταλι Κάκκαβα με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου που θα παρουσιάζουν την πρωινή καθημερινή εκπομπή «Καλοκαίρι #not» από τις 6 Ιουλίου στο Open.

Η πρεμιέρα της εκπομπής θα γίνει στις αρχές Ιούλη, μόλις θα πέσει η αυλαία για την εκπομπή της Κατερίνας Κανούργιου «Ευτυχείτε» στο Open. Και ενώ, όλοι πίστευαν πως θα είναι μια αρμονική συνύπαρξη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “Happy Day” τα δυο ζευγάρια ήρθαν σε κόντρα πριν καλά καλά ξεκινήσει η εκπομπή [Δες εδώ τι έγινε].

Ωστόσο, λίγο αργότερα η Κατερίνα Καινούργιου μιλώντας με τον Γρηγόρη Γκουντάρα, στο αέρα της εκπομπής της ανακοίνωσε και επίσημα την πρεμιέρα της καλοκαιρινής εκπομπής του στο Open και έστειλε το δικό της όλο νόημα μήνυμα…

https://www.youtube.com/watch?v=FK8cM1UUGZ0

«Να το πούμε και επίσημα Γρηγόρη μαζί με την Νάταλι θα κάνετε το καλοκαιρινό και μαζί σας θα είναι και η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου μια ωραία παρέα», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε: «Θα είστε φανταστικοί. Εσύ θα είσαι φανταστικός, εσύ θα είσαι φανταστικός… Μην τυχόν και μου συγχύσετε το καλοκαίρι τον Γρηγόρη, μην μου τον κουράσετε».

Read More

And More