Κατερίνα Καινούργιου: Το ΤLIFE στην παρουσίαση της παρουσιάστριας με τους δημοσιογράφους – Φωτογραφίες

Με αφορμή την τηλεοπτική της πρεμιέρα που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, η Κατερίνα Καινούργιου συναντήθηκε σήμερα με τους δημοσιογράφους των διαδικτυακών και έντυπων Μέσων.

Η παρουσιάστρια, μετά από μια πολύ επιτυχημένη σεζόν είναι έτοιμη να επιστρέψει στο καθιερωμένο ραντεβού με το τηλεοπτικό της κοινό, αυτή τη φορά σε άλλη τηλεοπτική στέγη, εμφανώς ανανεωμένη και σε νέα τηλεοπτική στέγη. Η “Super Κατερίνα” θα τα… λέει καθημερινά με τους τηλεθεατές της στις 10.00 μέσα από τη συχνότητα του Alpha έχοντας στο πλευρό της παλιούς και νέους συνεργάτες, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, τον Γιάννη Πουλόπουλο, τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου, την Έλενα Πολυκάρπου και τον Χάρη Λεμπιδάκη. Στην κουζίνα θα βρίσκεται η Κατερίνα Λένη.

Η Κατερίνα Καινούργιου, που ανυπομονεί για αυτή τη νέα τηλεοπτική αρχή, εμφανίστηκε φανερά ευδιάθετη και όπως πάντα ευγενική στη συνάντηση που είχε με τους δημοσιογράφους. Μάλιστα, επεσήμανε ότι ένας από τους λόγους που χαίρεται για το νέο της βήμα, είναι ότι θα παίρνει… πάσα από το Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο Πέτρος Χόντος με τον φωτογραφικό φακό του TLIFE ήταν εκεί εξασφαλίζοντας μερικές αποκλειστικές εικόνες.

 

  

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More