Κατερίνα Καινούργιου: Το βέτο για την Αφροδίτη Λατινοπούλου και το ξέσπασμα του Γιάννη Πουλόπουλου

Τον τελευταίο χρόνο η Αφροδίτη Λατινοπούλου έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τα Μέσα με τις ομοφοβικές της απόψεις. Αυτή τη φορά, η ίδια θέλησε να σχολιάσει το διαφημιστικό γνωστής εταιρείας προϊόντων περιποίησης μαλλιών με έναν απαράδεκτο τρόπο.

«Σκεφτείτε να ήταν η χώρα μας γεμάτη με πολίτες όπως οι πρωταγωνιστές της διαφήμισης αυτής. Η Τουρκία θα είχε εισβάλλει και θα έφτανε στο Σύνταγμα την ίδια ώρα που κάποιοι θα “έφτιαχναν τη φράντζα τους”. Ευτυχώς όμως δεν είμαστε έτσι. Τροφή για σκέψη» ήταν η ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου.

Η ανάρτηση αυτή προβλήθηκε και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, με την παρουσιάστρια να σχολιάζει αρχικά: «Δεν θέλω καν να λέω το όνομά της». Τότε, ο Γιάννης Πουλόπουλος ζήτησε να μη συμμετέχει στη συγκεκριμένη συζήτηση εξηγώντας πως οι απόψεις αυτές τον προσβάλλουν. 

«Πραγματικά θέλω να αποχωρήσω γιατί με προσβάλλει πάρα πολύ αυτή η ανάρτηση. Δε θέλω να πάρω μέρος σε αυτή τη συζήτηση. Δε συμφωνώ σε τίποτα με τη συγκεκριμένη κυρία. Αλήθεια, υπάρχει άνθρωπος που είδε αυτό το διαφημιστικό και σκέφτηκε “ευτυχώς που δεν είναι έτσι η κοινωνία μας γιατί θα είχαν μπει οι Τούρκοι;” είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος και στη συνέχεια ξέσπασε λέγοντας:

«Σκέφτομαι και λέω ότι κάποια στιγμή τη δεκαετία του ’90 μια πολύ γνωστή εταιρεία ρούχων έκανε μια διαφήμιση με πρόσωπα που ανήκουν σε διάφορες ομάδες που αντιμετωπίζονται ρατσιστικά και τότε λέγαμε όλοι μπράβο στη συγκεκριμένη εταιρεία που το έκανε και μπράβο και σε αυτή την εταιρεία που έκανε τώρα αυτό το διαφημιστικό και το 2022 γυρνάμε 30 χρόνια πίσω και λέμε αυτά τα πράγματα. Αυτό το τροφή για σκέψη με κάνει έξαλλο».

Με τη σειρά της, η Κατερίνα Καινούργιου είπε στους συνεργάτες της: «Πόσες φορές έχουν πει να καλέσουμε τη συγκεκριμένη και έχω πει όχι; Έχω ασκήσει βέτο η συγκεκριμένη κυρία -δεν λέγεται καν κυρία- που δεν θα πατήσει ποτέ το πόδι της και δεν θα φιλοξενηθεί στην εκπομπή».

Read More

And More